SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 13A, 8766 Nørre Snede

Ejendom med to lejligheder

2.195.000,-
5,44 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 904-4879I

Rigtig god beliggenhed

Centralt beliggende hus med 2 lejligheder og med korte afstande til både indkøb, apotek og offentlig transport, sælges i Nørre Snede. Ejendommen er særdeles velholdt, både ude og inde, og indeholder to lejligheder og en kælder. Ejendommen er opført i to etager, med en bolig/lejlighed på hver etage. Udover lejlighederne, er der i stueplan også et lokale, som tidligere har anvendt som beværtning, men som nu indgår i lejligheden på 1. sal. Ejendommen har samlet 326 m² plus 40 m² kælder, og begge lejligheder er store og rummelige.

I stueplan er en lejlighed på 121 m², der udover en "hjemme bar" på 50 m², som hører sammen med lejligheden på 1. sal, som er på 155 m². Hele ejendommens tagkonstruktion blev udskiftet i 2020 efter brand med efterfølgende vandskade, og hele 1. sal blev istandsat med nyt tag, nye kviste, vinduer og skillevægge, nyt Tvis køkken mm. Dæk mellem de 2 lejligheder blev udskiftet, og i lejligheden i stueetagen blev vægge og gulv i stue, badeværelse og soveværelse skiftet og der er nu gulvvarme, ligesom badeværelset blev total genopbygget.

Fra bagsiden af huset kommer man via et lille vindfang gennem en pæn baggang med fast garderobeskab, op i 1. sals lejlighed. man går direkte op i en stor åben stue med loft i kip, 2 små kviste til gadesiden og en altan samt en fransk altan til havesiden. Derfra går man ind i det store flotte nyindrettede samtalekøkken med stor kogeø, og kvist mod havesiden med fantastisk udsigt. Køkkenet hvor der også er plads til spisekrog, giver adgang til 2 af de 4 værelser lejligheden rummer, det ene værelse ligger i den store kvist mod gaden og har fast garderobeskab. Via køkkenet kommer man til de øvrige 2 værelser og badeværelset, begge værelser har faste garderobeskabe og det største værelse har desuden en lille altan også mod haven. Fra baggangen kan man gå direkte ind i hjemme baren gennem et baglokale der er også et badeværelse, lille indgang og dør mod gaden.

Lejligheden i stueetagen er indrettet med en lille gang, hvor badeværelset ligger og derfra direkte ind i den store stue, og der er adgang til det største værelse. Fra stuen er det 2 trin ned i køkkenet med spiseplads og adgang til værelse og baggang samt rum til vaskemaskine mm. Via baggangen kommer man direkte ud i udestue/orangeriet på bagsiden af huset.

Indretningen og de mange kvadratmeter giver muligheder for både to familier i samme hus, udlejning- og investeringsejendom eller for et hjem med blandet bolig og erhverv. På begge etager, er der desuden uderum, med en hyggelig og flot anlagt have med frugttræer, stor træterrasse og skur, en gårdhave og udestue bag huset, mens der på 1.sal er altan med udsigt over haven og området.

I ejendommens kælder får man 4 disponible rum, alle er tørre og højloftede, med oplagt mulighed for værksted, vaskerum, hobbyrum eller til opbevaring af alt fra cykler til redskaber og værktøj.

Beliggenheden på Bredgade er både bynær og central. Ejendommen ligger nærmest midt i byens centrum, med byens apotek overfor og busstationen med offentlig transport bag ejendommen. Det samme gælder for indkøb, lægehus, skole, børnehave osv. Alt ligger i umiddelbar nærhed af ejendommen. Der er parkeringsmuligheder til boligerne, både foran ejendommen, og på den private parkeringsplads bag ejendommen.

Nørre Snede er en driftig og geografisk godt beliggende by i det Midtjyske. Byen har knap 2.000 indbyggere, og her er et bredt tilbud af både sports- og fritidsaktiviteter. Byen har nyrenoveret skole og en børnehave, et bibliotek og meget andet. Her er gode pendlermuligheder, til områdets store byer, både med bil eller offentlig transport.

Lejligheden på 1. sal beboes p.t. af ejer og vil som udgangspunkt blive ledig i forbindelse med salg. Lejligheden i stueplan udlejes på feriebasis igennem Dancenter. Lejekontrakten er opsagt. Nuværende bookinger skal respekteres af køber. Forhør nærmere herom.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
186.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
571,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.822,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
199,-
Pris i kr.
2.195.000,-
Afkast %
5,44 %
Kr./m²
6.733,-

Lokalet

Etage areal
326 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
529 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Vindfang
Gårdhave
Spiseplads
Kviste
Kælder
Parkeringsplads
Skillevægge
Træterrasse
Hobbyrum
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere