SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 60, 7430 Ikast

GOD INVESTERINGSEJENDOM MED TRE BOLIGER OG EN ERHVERVSDEL

4.000.000,-
8,76 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53638750

Central placering i Ikast med kort til alt

Østergade 60, Ikast - en unik kombination af erhverv og bolig: Denne ejendom, centralt beliggende i Ikast by, repræsenterer en fremragende investeringsmulighed. Den tilbyder en ideel blanding af erhvervs- og boligarealer, der frembringer stabile lejeindtægter, takket være den centrale placering.

Ejendommen er bygget i 1951 og har været en integreret del af Ikast bybillede i næsten syv årtier. Den har et udtryk der afspejler tidens standarder, med boliger og erhvervsarealer, der er vedligeholdt til at møde nutidens lejers behov.

Boligdelen af ejendommen består af tre forskellige enheder - to rummelige 100 m² boliger og en lidt mindre på 85 m². Alle boliger er hyggeligt indrettede og har tilstrækkelig plads til at imødekomme et moderne livsstilsbehov.

Den er centralt placeret i Ikast, en by kendt for sin fremragende infrastruktur og aktive erhvervsliv. Beboerne kan nyde hurtig og nem adgang til de hovedindkøbsområder, inklusive det populære Strøget, mindre end en kilometer væk. Den centrale placering betyder, at beboerne let kan komme rundt - uanset om det er for at komme til arbejde, skole, eller for at nyde en tur i byens kulturelle og underholdningssteder.

For pendlerne er ejendommen også gunstigt beliggende tæt på motorvejens netværk, hvilket betyder, at nærmeste større byer er under en halv times kørsel væk.

Ejendommen er en attraktiv investeringsmulighed med dens blanding af bolig og erhverv, centralt beliggende i et attraktivt område. Ejendommen i sin helhed skaber et stabilt cash flow for ejendommens ejer.

Udenomsarealer:
Der er en mindre fælles have bag ejendommen og flisebelægning foran ejendommen.

Område:
Der er meget kort afstand til skole samt kort afstand til indkøb, herunder Strøgcenteret. Der er endvidere kort afstand til offentlig transport.

P-forhold:
Der er parkering på egen grund.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
409.249,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.041,-
Årlige driftsudgifter kr.
58.056,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
148,-
Pris i kr.
4.000.000,-
Afkast %
8,76 %
Kr./m²
10.178,-

Lokalet

Etage areal
393 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
662 m²

Faciliteter

Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere