SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 9A, 7430 Ikast

Attraktiv blandet udlejningsejendom

3.595.000,-
8,02 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53638120

Der er muligheder og huslejepotentiale for den kommende ejer ved en renovering

Fuldt udlejet investeringsejendom i Ikast
Denne fuldt udlejede kombinerede bolig- og erhvervsejendom ligger i hjertet af Ikast, tæt på Strøgcenteret og Føtex samt i kort afstand til Ikast Station.

Ejendommen består af 5 boliglejligheder i størrelserne 50-90 m2 samt 2 erhvervslejemål i stueplan, der dog i dag huser ét samlet lejemål, nemlig et pizzeria med et samlet areal på 160 m². I kælderen er der møntvask for ejendommens beboere.

Der er tale om fire 2-værelseslejligheder og en 3-værelseslejlighed. Fællesnævneren for lejemålene er, at de fremtræder lyse og pæne. Der er muligheder og huslejepotentiale for den kommende ejer ved en renovering af de fem lejligheder, da lejlighederne er populære og generelt lette at udleje grundet den centrale beliggenhed og lejlighedernes størrelser.

I forbindelse med en brand i 2023 blev en lejlighed totalskadet og er derfor nu under total renovering for ca. kr. 400.000. Lejligheden forventes færdigrenoveret og udlejet i 1. halvår 2024. Lejligheden forventes udlejet til en merhusleje på kr. 1.200 pr. måned end før branden. Opgangen er også blevet totalrenoveret for ca. kr. 130.000 efter branden, og i denne forbindelse blev gruppetavlerne til de 4 lejligheder også udskiftet.

Erhvervsmålet i stueplan er p.t. indrettet med butikslokale og tilhørende komplet industrikøkken. Hertil er det indrettet med kombineret pluklager og kontorlokale.

Område:
Udlejningsejendommen har en helt central beliggenhed og med behagelig gå-afstand til alle fornødenheder herunder indkøb, transport og fritidsaktiviteter.

P-forhold:
Til ejendommen hører én parkeringsplads, som anvendes af erhvervslejemålet. Derudover har ejendommen råderet over 3 parkeringspladser på offentligt parkeringsområde bagved ejendommen.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
381.372,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
865,-
Årlige driftsudgifter kr.
97.580,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
221,-
Pris i kr.
3.595.000,-
Afkast %
8,02 %
Kr./m²
8.152,-

Lokalet

Etage areal
441 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
468 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere