SENEST SET
FAVORITTER

Bodholtvej 38, 7441 Bording

Landbrugsejendom til nedrivning

1.895.000,-
-0,56 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53600320I

1,6 ha med potentiale til udstykning

Landbrugsejendom til nedrivning - med potentiale til udstykning

Den eksisterende ejendom er en ældre trelænget landbrugsejendom bestående af en boligdel samt tilhørende længer med henholdsvis stald og lade. Herudover er der en særskilt garage i en særskilt bygning.

Samtlige bygningsenheder fremstår generelt i meget dårlig stand i forhold til indretning og vedligehold, ligesom der må forventes en udskiftning af alle faste installationer herunder varmekilder.

Ejendommen udbydes og sælges således alene med henblik på nedrivning sammen med den omkringliggende jord.

Projekt:
Ejendommen består af knap 1,6 ha landbrugsjord omkring den bestående ejendom. Matrikel 1g Bodholt By, Bording er omfattet af Kommuneplan 2021-2033, planramme 2.B1.14 Boligområde, Bodholtvej, Bording. Dette giver mulighed for, at den eksisterende ejendom kan væltes, og efterfølgende udstykkes til parcelhusgrunde.

Områdets anvendelse:
På den enkelte åben lav boligejendom må der indrettes højst én bolig.
Grundstørrelsen skal være mindst 700 m².
Der skal udlægges et areal til udendørs opholds- og friareal, der er mindst lige så stort som boligetagearealet.
Der skal udlægges 2 p-pladser pr. bolig. Parkering skal foregå på egen grund.
Boligområderne i rammeområdenummer 2.B1,12 og 2.B1.13 skal være udnyttet inden der udbygges i dette område (Begge områder er udstykket, hvorfor dette forhold er på plads).

Forudsætning for projektet:
Det forudsættes, at der kan laves ny Lokalplan for området med afsæt i den eksisterende Kommuneplanramme i forbindelse med en ændring af zonestatus fra landzone til byzone, hvilket åbner op for en eller flere udstykningsmuligheder. Ikast-Brande kommune har telefonisk oplyst, at man er indstillet på at arbejde hen imod en ny Lokalplan, under forudsætning af, at øvrige forudsætninger i rammeaftale m.v. vil være opfyldt.

Udenomsarealer:
Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser syd for Bording By ved den gamle Herningvej, tæt ved Bording Børneby og anlægget - og med masser af åbne vidder mod syd fra den omkringliggende natur.

Område:
Bording er en velbeliggende by med kort afstand til motorvejen mellem Herning og Silkeborg, og samtidigt ligger i en afstand af knap 10 km. fra det centrale Ikast. Bording er kendetegnet ved at være en moderne stationsby med en stor folkeskole, gode daginstitutioner - og pasningstilbud, et stærkt kultur- og foreningsliv og masser af fritidstilbud til de knap 2.400 indbyggere i byen. Byen vækster fortsat, og grundet den geografiske placering, er der fortsat gang i udstykningen af området og nybyggeri af private boliger i nærområdet.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.823,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
26,-
Pris i kr.
1.895.000,-
Afkast %
-0,56 %
Kr./m²
4.577,-

Lokalet

Etage areal
414 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15886 m²

Faciliteter

Garage
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere