SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 13, 7500 Holstebro

Højt afkast og attraktive lejeforhold

2.595.000,-
10,19 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900402

Attraktiv ejendom med attraktive lejeforhold

Ejendommen huser i stueplan Galsgaards bageri, der har ligget i ejendommen gennem mange år, foruden et veldrevet pizzaria. På førstesalen findes to lejligheder og kælderen rummer blandt andet tre små kontorlejemål. Bageriet er selvsagt en vigtig del af bygningen og økonomien i ejendommen og ny ejer kan glæde sig over, at der er en lejeaftale frem til 2040.
Ejendommen fremstår præsentabel og velholdt. Hertil kan henvises til nyt lag tagpap i 2018, hvor også vinduer og døre i stueplan blev skiftet. På 1. salen er vinduerne at være af ældre dato, men i fin og funktionel stand.
Kælderetagen er gravet ud og renoveret i 2020-2021 og fremstår lys og med fornuftig loftshøjde. De tre kontorer er alle udlejede. Kælderen rummer desuden flere funktioner for bageriet.

Der gøres opmærksom på, at en del af ejendommen er opført hen over skel og at det har været sådan i 30 år, hvor naboejendommen, der afgiver kvadratmeter til nærværende ejendom er solgt flere gange i perioden.

For den rette investor findes her en mulighed for at opnå et sjældent flot afkast for området.

Sælger oplyser, at man må forvente en udgift i størrelsesordenen kr. 50.000 til etablering af lovmæssige, særskilte forbrugsmålere.

Området
Nærværende ejendom ligger attraktivt nær bymidten i Holstebro, der flere gange er kåret til Danmarks Bedste Handelsby. Der er let adgang til eksempelvis gågaden, restauranter, dagligvarebutikker, Nørreport Centret og Musikhuset. Desuden findes både Holstebro Gymnasium, HF, Via University College samt Erhvervsakademiet inden for en radius på 500 meter. Holstebromotorvejen kan nås på 5 minutter i bil og dermed er området også attraktivt for pendlere.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Bageri

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
409.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
772,-
Årlige driftsudgifter kr.
158.354,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
299,-
Pris i kr.
2.595.000,-
Afkast %
10,19 %
Kr./m²
4.896,-

Lokalet

Etage areal
530 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
493 m²

Faciliteter

Kælderetagen
Kontor

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere