SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 27, 7400 Herning

Driftende ejendom midt på strøget.

34.350.000,-
6,00 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900329

Unik mulighed for investering i ejendom bestående af 11 lejemål beliggende midt på Herning gågade.

Her udbydes unik mulighed for investering i ejendom bestående af 11 lejemål beliggende midt på Herning gågade.

Generelt kan nævnes om ejendommen, at denne fremstår i pæn stand og ligeledes gør de enkelte lejemål. Disse er i flere tilfælde indrettet af lejere selv, og den attraktive beliggenhed understreges ligeledes af, at flere lejere har været beliggende i længere periode; herudover har der ikke været væsentlige udfordringer ved genudlejning.

Risikoen ved ejendommen er ligeledes minimeret ved opdelingen i flere lejemål, som ydermere er opdelt i typer af erhverv, således investor ikke står eksponeret fuldt ud mod én type af erhverv, hvad enten dette er kontorhold, klinikvirksomhed eller detailhandel mv. De største detaillejemål udgør mellem cirka 510 og cirka 550 m2, hvortil disse også er suppleret af lejemål ned til cirka 40 m2.

Ejendommen er todelt imod Herning gågade med Dalgashus og dennes parkeringskælder ”i ryggen”, hvor ejendommen går på tværs med glasfacade direkte mod gågaden.

Som en udviklingsmulighed på ejendommen er der ligeledes estimeret cirka 234 byggeretsmeter, som kan etableres på de ”to længer” af ejendommen. Ved interesse kan skitsetegninger indhentes.

Tilhørende ejendommen er ligeledes 5 parkeringspladser beliggende i umiddelbar tilknytning til ejendommen i parkeringskælder med mulighed for særskilt adskillelse.

Optimal beliggenhed i hjertet af Jylland

Nærværende ejendom er beliggende midt på gågaden i Herning med en ikonisk og karakteristisk front mod strøgkunder. Den centrale beliggenhed for ejendommen giver også rig mulighed for parkering ved fx. Dalgashus eller parkeringshus ved Føtex, hvor der begge steder forefindes langtidsparkering. Herudover er der let adgang til indkøb af dagligvarer, offentlig transport mv.

Gågaden i Herning er i nyere tid blevet moderniseret, og senest færdiggjort mod vest. Selve torvet har fået et løft, og gågaden står således up-to-date og klar til endnu mere aktivitet. Dette leben mærkes både mellem ejendommens to længer, hvor der er hyggeligt cafémiljø i solen samt foran ejendommen med mange strøgkunder. Dette understøttes også af, at der er skabt et attraktivt og pulserende miljø foran nytilkomne Slagter Theilgaard og legendariske Frellsen Chokolade.

Forslag til anvendelse

Slagter
Detailhandel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.710.116,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
676,-
Årlige driftsudgifter kr.
789.280,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
197,-
Pris i kr.
34.350.000,-
Afkast %
6,00 %
Kr./m²
8.562,-

Lokalet

Etage areal
4012 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1070 m²

Faciliteter

Glasfacade
Parkering

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere