SENEST SET
FAVORITTER

Grønnegade 9-11, 7400 Herning

Gennemgribende moderniseret boligudlejningsejendom i Herning

7.300.000,-
5,05 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53634250

Velbeliggende og flot ejendom

Gennemgribende moderniseret boligudlejningsejendom i Herning centrum

Ja, afkastet er lavere end øvrige udbudte boligudlejningsejendomme, men det er der en god forklaring på!
- Ingen større vedligeholdelsesposter
- minimal administration

Er du på udkig efter en veldrevet boligudlejningsejendom med central placering i Herning, der samtidigt fremstår flot, velholdt og med en attraktiv lejersammensætning, så bør du absolut se nærmere på Grønnegade 9-11!

Ejendommen er opført i henholdsvis 1892 og 1907, og har løbende siden 2014 gennemgået en omfattende modernisering med respekt for den oprindelige bygningskonstruktion og materialevalg.

Således fremstår ejendommen i dag med en flot og velholdt, hvidpudset facade, dannebrogsvinduer, vedligeholdt tegltag med isolering efter gældende krav, velholdte og klassiske hoveddøre samt udskiftning af zinkbeklædning på kviste, stern og tagrender i forbindelse med oplægning af nyt tagpap og zinkfodblik i 2016 på alle kviste. Samlet set fastholdes ejendommens klassiske udtryk gennem brug af kvalitetsmaterialer, således der må forventes et lavt forbrug i relation til udgifter til vedligeholdelse i den kommende periode.

Indretning:
Ejendommen består af 8 boliglejemål i størrelsen 33-88 m², hvoraf enkelte af dem er delevenlige, og der er kælder under hele ejendommen. Lejemålene fremstår i moderniseret stand med lyse og tidssvarende køkkener, flotte badeværelser og gulve, hvilket i alle lejligheder (pånær 11, 1.th.) er sket i perioden 2014-2021. Ejendommen er bygget i gedigne materialer for at opretholde ejendommens funktionalitet, samt mindske graden af vedligehold til et minimum, hvilket bl.a understøttes af solide trægulve og vinylgulve, hvilket går igen igennem hele ejendommen.

Vinduerne i stueplan er plastik-vinduer i god stand, som sikrer en god lydisolering, og der er endvidere nyere Velux-ovenlys vinduer på 1. sal samt nyere vinduer i kælderen.

Kælderen, der er tør og anvendelig til opbevaring, tilgås via ejendommens baggård og særskilt trappenedgang, er opdelt med særskilte depotrum til hver af de 8 lejligheder, og der er etableret vaskekælder til brug for lejerne. Vaskekælderen er oprettet som en service til lejerne, som kører via en ekstern aftale via app/mobilpay, hvor leverandøren står både for service af både vaskemaskiner og tørretumblere samt modtager den tilhørende indtægt. Det skal i den forbindelse nævnes, at nr. 9. st. tv. har egen kælder med vaskemaskine, tørretumbler og depotrum.

Tekniske installationer:
Ejendommen er løbede opgraderet i relation til tekniske installationer, hvoraf det bl.a. kan fremhæves, at:

- Der er indlagt fibernet i alle lejemål.
- Der er i alle lejemål udskiftet samtlige vand- og varmemålere til elektronisk aflæsning, således lovkravet omkring fjernaflæsning og lejers adgang til forbrugsdata, der træder i kraft pr. 1.1.2027 allerede efterleves nu.
- Der er individuelle elmålere i alle lejemål
- Der er monteret Duka one Pro i vaskekælder samt alle stueplanslejligheder for at sikre optimalt indeklima

Udenomsarealer:
Til ejendommen hører et hyggeligt og velanlagt læfyldt gårdhavemiljø med tilhørende have med mulighed for at nyde årstiderne året rundt. Der er endvidere fælles cykelparkering, p-pladser og mulighed for at opstille haveborde m.v., samt indgang til kælderrum og vaskekælder.

Område:
Boligudlejningsejendommen er beliggende centralt i Herning tæt ved krydset Grønnegade/Fonnesbechsgade i området omkring Hernings "latinerkvarter" ved Fonnesbechsgade, der generelt fremstår som et velholdt og præsentabelt område og bl.a. er kendt for sine mange specialbutikker. Der er kort afstand til Banegårdspladsen og offentlige transportmuligheder, og hele det centrale Herning ligger i nærområdet i form af indkøbsfaciliteter, gågade, spisesteder samt naturen i Sdr. Anlæg og Knudmosen.

P-forhold:
Til ejendommen hører 5 stk. p-pladser, der lejes ud til lejerne.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
474.024,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.225,-
Årlige driftsudgifter kr.
103.221,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
267,-
Pris i kr.
7.300.000,-
Afkast %
5,05 %
Kr./m²
18.863,-

Lokalet

Etage areal
387 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
522 m²

Faciliteter

Baggård
Cykelparkering
Depotrum
Gårdhavemiljø
Kviste
Kælder
P-plads
Tegltag
Trægulve
Vinylgulv
Køkken

Teknik

Fibernet
Tv
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere