SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 34A, 7400 Herning

Attraktiv investeringsejendom midt i gågaden

8.750.000,-
6,60 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53637920

Optimal beliggenhed i Herning

Ejendommen består af henholdsvis 2 erhvervslejemål samt 4 boliglejemål i varierende størrelser, og er således 100% udlejet ved overtagelsen. Faktisk kan ejer bryste sig af en historisk lav tomgang på lejemålene, hvilket sikkert kan tilskrives den gode vedligeholdelsesstand og optimale beliggenhed i gågaden og Poulsens Plads i Herning.

Faktuelt har tøjbutikken DIN Tøjmand drevet forretning fra butikslokalerne i stueplan siden 1974, og således været en solid ankerlejer i generationer.

Herudover er kontorlokalerne på 1. sal bestående af 114 m² udlejet til Aventura Rejser ApS, der fra de skønne lyse kontorlokaler driver rejsebureau.

De resterende 4 boliglejemål er fordelt på 1. sal og 2. sal, og består af lejligheder i størrelsesordenen 57-100 m², der alle fremstår velholdte og udlejningsvenlige.

Udenomsarealer:
Ejendommen ligger midt på byens gågade - ved Poulsens Plads og lige i 'smørhullet' i forhold til handels- og byliv - og er dermed et meget eftertragtet område for både erhvervs- og boliglejere med historisk lav tomgang.


Område:
Ejendommen er placeret i et attraktivt område med et pulserende liv. Den ligger i et af Hernings mest eftertragtede områder, hvor folk strømmer til for at nyde dens rige kulturliv. Byen er kendt for sin mangfoldighed af butikker, kunstgallerier, kulturelle institutioner som MCH, Herning Kongrescenter og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum.

Derudover byder Herning også på rekreative aktiviteter med blandt andet Herning Svømmehal og Fuglsang Sø i umiddelbar nærhed.

Herning som by er i vækst med ambitioner og inden for få år står Hernings store nye bydel Herning+ færdig. Her opføres 550 nye boliger. Herning+ ligger favorabelt tæt på Huset Poulsen, hvilket uden tvivl kommer til at tilføre et endnu større kundeflow, dynamik og synergi.


P-forhold:
Der findes adskillige offentlige parkeringspladser tæt på lejemålet.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
692.762,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
978,-
Årlige driftsudgifter kr.
125.125,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
177,-
Pris i kr.
8.750.000,-
Afkast %
6,60 %
Kr./m²
12.359,-

Lokalet

Etage areal
708 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
382 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere