SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 7, 7400 Herning

Investeringsejendom m/udviklingspotentiale

19.750.000,-
6,04 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53611150

Mulighed for udvikling og optimering

Markant investeringsejendom med attraktiv placering tæt ved Torvet i Herning udbydes til salg.

Investeringsejendommen består af en samlet enhed bestående af Bredgade 7 og Bredgade 9, der indeholder en kombination af erhvervs- og boliglejemål heraf med mulighed for aktivering af yderligere potentialer i ejendommen og dermed det samlede afkast.

I den forbindelse er der bl.a. forberedt udnyttelse af stue- og kælderfaciliteter, der tidligere har været udnyttet som erhvervslokaler, samt med mulighed for gennemgribende renovering af boliglejemål samt uudnyttede erhvervslokaler i baggården. Lokalerne henvender sig således til målgrupper indenfor boks- eller lagerudlejning.

Begge ejendomme har egen indgang, og fremstår begge meget velholdte og tidssvarende. Endvidere har sælger løbende forestået vedligeholdelse og renovering af erhvervslejemålene, således disse fremstår moderne og i god stand.

I tilknytning til ejendommen hører i alt 20 depot-/kælderrum i varierende størrelser fra 6-50 m², der udlejes på særskilt kontrakt.


Bredgade 7:
Indgangsparti med glas- og facadedør m/dørtelefon samt særskilt udgang til ejendommens baggård. Opgangen er nymalet og fremstår lys, meget velholdt og imødekommende. Der er desuden skiftet vinduer i hovedparten af bygningen til Rationel Aura basis+ (produceret i 2012) mens der findes enkelte trævinduer.

Stuen: Består af et erhvervslejemål på 202 m² med glas- og indgangsparti ud til gågaden, butikslokale med tilhørende baglokale/personalerum med udgang til baggård.

1. sal: Erhvervslejemål på 152 m² med stort kontor/opholdsrum med lyse gulve, nyrenoveret the-køkken med lyse lofter, 3 særskilte mødelokaler samt særskilt depot/IT-rum.

2. sal: Erhvervslejemål på 152 m² bestående af stort møde/ekspeditionslokale indrettet med gråt gulvtæppe, lyse lofter med god belysning med indbyggede lamper samt et særskilt mødelokale. Hertil kommer et nydeligt indrettet toilet m/vask samt the-køkken m/opvaskemaskine. Til lejemålet hører p.t. 4 p-pladser.

3. sal: Boligudlejning bestående af penthouselejlighed på 152 m²med stor stue på ca. 80 m², forgang m/garderobe, 3 værelser og originalt køkken fra 1997. Hertil kommer stort badeværelse med toilet, bruseniche og vaskesøjle.

Særskilt indgang- og facadedør beliggende mellem de to bygninger. Her kan der efter behov etableres indgangsparti- og kældertrappe til den store kælder, som p.t. er rummer masser af muligheder.
Til ejendommen hører Mindegade 2E, der består af 506 m² ubenyttet lagerlokale i stue- og kælderplan, og nedgang via baggården. Kælderlokalet er p.t. indrettet med betonloft, og der er klargjort til opsætning af eventuelt køkken/bad. Hertil er 79 m² sikringslokale med egen opgang til baggård indregnet.
Lokalerne kunne eksempelvis optimeres med fokus på udlejning som kontor- eller butikslokaler, eller direkte som boks eller lagerlokaler.

Bredgade 9:
Indgangspart med glas- og facadedør, sorte 60/60 klinker og linoleum på trapperne, der således fremstår meget velholdt og attraktivt.

Stuen: Butikslejemål på ialt 154 m² bestående af butikslokale m/grå klinker samt glas- og dørparti ud mod Bredgade. Til butikslejemålet hører opvarmet depotrum, der p.t. er indrettet til pluklager. Endvidere hører kontor- og personalelokale med egen indgang til baggård og p-plads, samt flot og renoveret badeværelse med væghængt toilet og vask.

1. sal (th.) Boliglejemål på 84 m² bestående af entré og køkken i et, soveværelse m/tilhørende badeværelse med toilet, vask og brusefacilitet, værelse og stue. Herudover er der udgang til egen tagterrasse på 9 m².

1. sal (tv.): Boliglejemål på 94 m² bestående af entré og vinkelkøkken i et, soveværelse med tilhørende badeværelse m/sorte klinkegulv, bruseniche, væghængt toilet, vask og håndklædetørrer. Hertil kommer en stor spise- og opholdsstue.
Fra køkken er der udgang til egen tagterrasse på 21 m².

2. sal: Boliglejemål indrettet som herskabslejlighed på i alt 175 m². Lejligheden er p.t. indrettet med stuklofter, fyrtræsgulve og består af stor stue, fordelingsgang, ældre vinkelkøkken fra 1990´erne samt ældre badeværelse. Hertil kommer 2 separate værelser med faste skabe, hvoraf der udgang til altanområde fra det ene. Lejemålet er ikke udlejet, og der er potentiale for eventuel opdeling af lejemålet i 2 enheder - under forudsætning af nødvendige tilladelser kan opnås.

3. sal: Boliglejemål på 175 m² med stort vinkelkøkken m/linoleumsgulv, 2 stuer en suite, lyse gulve, fordelingsgang med stort badeværelse med retrofliser og toilet. Stort soveværelse med indbygget walkinn-closet. Hertil kommer 2 separate værelser m/udgang til altan/terrasseområde samt mindre gæstetoilet.

I baggården findes endvidere uudnyttede erhvervslokaler på ialt 384 m², der er registreret med egen adresse Mindegade 2F, og der rummer et godt potentiale for etablering og udnyttelse til eksempelvis kontor-/butikslokaler eller lager- eller boksudlejning.

Området
Ejendommene er beliggende på Bredgade i Hernings gågade tæt ved torvet i Herning, og er dermed beliggende i et af absolut mest eftertragtede områder i gågaden med kort afstand til butikker og indkøb, gode transportmuligheder ved banegårdpladsen samt Dronningens Boulevard og motorvejsnettet.

P-pladser
Til ejendommen hører i alt 11 P-pladser, der udlejes særskilt eller som led i en bestående lejeaftale med erhvervs- og boliglejemål.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.483.987,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
666,-
Årlige driftsudgifter kr.
374.962,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
168,-
Pris i kr.
19.750.000,-
Afkast %
6,04 %
Kr./m²
8.868,-

Lokalet

Etage areal
2227 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1213 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Bad
Baggård
Garderobe
Gulvtæppe
Gæstetoilet
Indgangsparti
Kælder
Linoleumsgulv
Mødelokale
Opholdsrum
P-plads
Stuklofter
Terrasseområde
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Dørtelefon
Opvaskemaskine
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere