SENEST SET
FAVORITTER

Algade 99, 4760 Vordingborg

Flot og velbeliggende ejendom

9.300.000,-
4,19 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10520097I

Stueplan er ledig til kommende ejer eller til ny lejer

Yderst velbeliggende ejendom opført i 1963, men væsentligt ombygget i 2004, hvor lejemålet i stueplan ligeledes er istandsat. Ejendommen er opført i 3 plan kælder, stueplan og 1. sal. Stueplan har senest været benyttet til Sparekassen Sjælland, som har istandsat lejemålet, med nyere flotte plankegulve, der er etableret et lille café område centralt i lokalet. Lejemålet fremstår yderst præsentabelt, med et godt lysindfald fra de store facadevinduer.

Lejemålet på første sal er udlejet til kontor, for en fond der har med unge mennesker at gøre, de har været lejere i ejendommen siden 2016.
Ejendommens kælder er delvist benyttet af lejemålet i stueplan, som har indvendig adgang til en del af kælderen. Herudover har Vordingborg kommune adgang til et rum i kælderen, som bliver benyttet til øvelokale for musikanter.

Bag ejendommen er en større parkeringsplads som kan benyttes af ejendommens lejere, men som ligeledes kan udlejes til eksterne for at optimere ejendommens drift. Der er på grunden en uudnyttet byggeret, såfremt kommunen tillader det kan der tilbygges yderligere arealer på grunden.

Ejendommen er beliggende helt centralt i Vordingborg, med flot og meget idyllisk udsigt til de grønne arealer ved Vordingborg Slotsruiner. For lejemålet i stueplan er der god synlighed og eksponering til den trafikerede Algade. Ydermere er der kun 50 meter til gågadens start. Lejemålet vil være yderst anvendeligt til bank, restaurant, liberalt erhverv, detail mv.

Der er såvel mulighed for at erhverve ejendommen som investeringsejendom eller som brugerejendom med henblik på at benytte stueplan.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
567.594,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
946,-
Årlige driftsudgifter kr.
161.963,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
270,-
Pris i kr.
9.300.000,-
Afkast %
4,19 %
Kr./m²
15.500,-

Lokalet

Etage areal
600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1484 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Plankegulv
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere