SENEST SET
FAVORITTER

Adelgade 35, 4720 Præstø

Udlejet til lav kvadratmeter pris

10.800.000,-
6,28 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10522237

Nyistandsat bymidteejendom i Præstø

Historisk ejendom beliggende på gågaden i Præstø, tidligere kendt som Hotel Præstø. I dag er ejendommen bygget om, og indeholder 2 erhvervslejemål i stueplan og 6 boliglejemål på 1. og 2. sal. Ejendommen er opført som 2 selvstændige enheder hhv. nr. 35 og nr. 37.

Ejendommen indeholder 2 erhvervslejemål i stueplan med hhv. dametøj og en specialforretning. I facaden mod Adelgade er der 5 lejligheder på hhv. 1. og 2. sal. I ejendommens baggård er der ligeledes en lejlighed.

Bygningen har gennemgået en væsentlig renovering de senere år. Herunder er de 2 erhvervslejemål istandsat med nye vægge, lofter, belysning og nye gulve i den ene butik og afhøvlede gulve i den anden. Lejemålene fremstår derfor i yderst præsentabel stand. Flere af lejlighederne er istandsat, indvendigt, dog er der stadig en enkelt lejlighed der står oprindelig, og kunne trænge til istandsættelse ved lejers evt. fraflytning.

Udvendigt har bygningen gennemgået en gennemgribende renovering, hvor bl.a. alle vinduer og døre er skiftet, tagrende og nedløb er skiftet til zink, og hele ejendommen er malet såvel på facaden mod Adelgade som mod ejendommens gård.

Via ejendommens gård er der adgang fra Adelgade til busstationen, Netto, Meny, Matas mv. hvilket giver en god trafik til gavn for de 2 erhvervsdrivende i stueplan.

De kommende mange år forventes det, at den udvendige vedligeholdelse vil være begrænset grundet den store renovering. Der er en mindre lejereserve i ejendommen grundet den lave leje.

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
823.260,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
852,-
Årlige driftsudgifter kr.
145.797,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
151,-
Pris i kr.
10.800.000,-
Afkast %
6,28 %
Kr./m²
11.180,-

Lokalet

Etage areal
966 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
802 m²

Faciliteter

Baggård
Gård

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere