SENEST SET
FAVORITTER

Elmelundevej 1, 4780 Stege

Projektejendom - hotel / kursuscenter

4.500.000,-
-1,43 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 968PM-E9003

 

? Mulighed for at opføre/indrette 15 ferielejligheder med op til 60 sengepladser
? Indrette restauration i det oprindelige hovedhus
? Mulighed for at indrette bolig til forpagter
? Godkendt lokalplan foreligger
? Mulighed for at indrette forpagterbolig på 1. sal

Mangler overnatningssteder
Møn har de seneste år været inde i en rivende udvikling og har udviklet til sig at være en af landets mest populære turistdestinationer. Det har betydet, at mange turister har ledt forgæves efter overnatningsmuligheder i højsæsonen. Den udfordring skal stadig håndteres, siger Mikael Smed: "Vi arbejder videre med at tiltrække investeringer og skabe udvikling i vores kommune. På Møn står det stadig højt på vores dagsorden at tiltrække flere kommercielle udbydere af overnatningsmuligheder. Det vil skabe nye arbejdspladser og mere omsætning i vores lokale forretninger - også i de måneder uden for højsæsonen, hvor der normalt er mere tomt i gaderne på øen. Så vi beholder arbejdshandskerne på og kæmper videre med at fortsætte den gode udvikling, som vi er inde i," siger borgmester Mikael Smed. Kilde: https://turisme.nu/endegyldigt-stop-ambitioese-planer-for-feriecenter-ved-hjelm-bugt-skrinlaegges/

Spændende projektejendom, hvor der allerede foreligger godkendt lokalplan, hvorfor en kommende ejer hurtigt kan komme i gang med projektet.

Lokalplanen giver mulighed for at indrette 15 ferielejligheder med 60 sengepladser, restauration, gårdbutik og kursuscenter og med pool- og saunaområdet.

Ejendommen har i mange år fungeret som herregård, og det er hovedhuset til denne herregård, der skal renoveres for at blive indrettet til restauration.

De gamle lader, der hører til ejendommen, kan enten nedrives og bygge nyt eller moderniseres, hvorefter der kan indrettes ferielejligheder i bygningerne.

Ejendommen er beliggende centralt på Møn, og vil derfor have søgning fra de mange turister, der årligt besøger Møn, herunder Møns Klint, golfbanen, Klintholm Havn og de andre attraktioner. Med Femern-forbindelse på vej forventes der mere end 1,8 mio. flere turister sydfra til området.

Ejendommen er beliggende med relativ kort afstand til Klintholm Havn. Fra Klintholm Havn serviceres havvindmølleparkerne Baltic 2 og Kriegers Flak. Medarbejdere, der skal servicere vindmølleparkerne, har ofte brug for et overnatningssted, hvilket giver et øget behov og rentabilitet for indeværende projekt. Der er samtidig store planer om inden for de næste 5-7 år at udvide havnen i Klintholm for 135 mio.kr. for at skaffe plads til yderligere 5-6 operatør til servicering af nye vindmølleparker.

Hovedattraktionen på Møn er Møns Klint med tilhørende Geocenter. Besøgstal for området overstiger årligt 300.000 personer. Hovedparten af disse besøgende kommer forbi Elmelundevej 1, hvorfor den kreative bestyrer har god mulighed for at skabe ekstra indtægt på alle dem, der kører forbi, ved f.eks. at tilbyde frokost, cafe, kaffe-/kagebord, take-away eller hvad fantasien måtte række til. Derudover er Camønoen også en kæmpe succes med ca. 30.000 besøgende årligt. En af Camønoens 9 poster / stoppesteder, er ved kirken ved Elmelunde, hvilket også giver god mulighed for at tiltrække kunder.

Forslag til anvendelse

Feriecenter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.974,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
45,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
-1,43 %
Kr./m²
3.136,-

Lokalet

Etage areal
1435 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7426 m²

Faciliteter

Frokost

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere