SENEST SET
FAVORITTER

Bryggervangen 8, 4760 Vordingborg

Fuldt udviklet og topmoderne ejendom

17.800.000,-
6,83 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300830

Ejendommen er inden for de seneste 2 år, fuldt udviklet, og fremstår topmoderne og i ekstrem god stand både inde og ude.

Topmoderne investeringsejendom, med godt afkast, og lang erhvervslejekontrakt med Fitness World.

Ejendommen er inden for de seneste 2 år, fuldt udviklet, og fremstår topmoderne og i ekstrem god stand både inde og ude.

Bolig lejemålene er blandt de absolut mest moderne i Vordingborg, og med beliggenheden få minutter fra stationen, indkøb lige uden for døren, kultur tilbud, cafeer, institutioner og skole indenfor få minutter - er den absolut en af Vordingborgs mest attraktive investerings ejendomme.
Der er tre boliger i ejendommen, alle tre på 1 sal, og med helt ugenerede indgange bag om ejendommen, modsat de mange motionister i FW - hvilket giver boligerne god ro, og privat liv. To af boligerne har endvidere lækre tagterrasser, med udsigt over Vordingborg centrum.
Alle tre boliger er helt moderne, og er alle helt up to date hvad angår køkkener, bad, lofter, vinduer, gulve mv. De er alle tre ny renoverede indenfor de senest 2 år.

Fitness World fremstår også helt opdateret, og med nye maskiner, nye gulve, nye motions sale og biking rum - samt en meget flot holdsal på 1 sal, samt en stor tagterrasse til medlemmerne, som også anvendes til forskellige motionsformer i sommer halvåret. Motionscentret er absolut Vordingborgs mest moderne.

Der er en naturlig kundestrøm til centret, hvilket giver gode drifts vilkår, da de nærmeste naboer er Netto, REMA 100 og Kvickly. Og samtidig nås midtbyen og gågaden, Algade på under 5 min på gåben.

Ejendommen er opført i betonelementer, med sort lakering/ overflade, der gør at ejendommen fremstår superflot - og er stort set vedligeholdelses fri.
Det er en meget reel og 'simpel' ejendom at eje og drive, da udearealer mest er anvendt til p-pladser - ca 30 stk. samt et mindre anlæg med lave buske. Bage ejendommen er der et mindre bed området med bark stykker, og beplantning.

Alt belysning, vinter hold, varme mv pålignes lejerne i ejendommen.

Bullits
En top udviklet ejendom
Alt er nyt, velindrettet og i kvalitets materialer
Central placering og med 'stærke' naboer
Vordingborg er en 'idrætsby' med blandt stor DGI center
Boligerne er blandt Vordingborgs bedste.

Området.:
Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne samt jernbanestation og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.
Vordingborgs mest kende vartegn er Gåsetårnet, som kendes af de fleste sjællændere, og som skaber god turisme i Vordingborg.
Der er ca 18.000 indbyggere, når de mindre by samfund der omkranser Vordingborg tælles med.

Forslag til anvendelse

Bolig
Institution
Café
Skole
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.265.475,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
824,-
Årlige driftsudgifter kr.
94.032,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
61,-
Pris i kr.
17.800.000,-
Afkast %
6,83 %
Kr./m²
11.596,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1535 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2166 m²

Faciliteter

Bad
P-plads
Udearealer
Udsigt
Køkken
Fitness
Bad
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere