SENEST SET
FAVORITTER

Energivej 3, 4180 Sorø

"Energiens Hus" i Sorø

41.950.000,-
8,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1016670

Investeringsejendom med godt afkast

"Energiens Hus" - er et sted, hvor der skabes en god energi og synergi mellem de mange virksomheder, der bor til leje i ejendommen.

"Energiens Hus" er stort set beliggende på Motorvej E20, i Sorø, med både øst- og vestvendte motorvejsramper og på den nord-sydgående trafikåre mellem Holbæk og Næstved - dermed en meget central og fremtidssikker placering på Sjælland.

Ejendommen har en god facadeeksponering og fremstår som en større - harmonisk - primær kontorejendom, dertil værksteds- og lagerkompleks i alt på ca. 6.016 m² og herudover ca.779 m² kælder m.v.

Hovedejendommen er opført i 1983, og om- og tilbygget løbende siden, senest blev lager på ca. 900 m² tilbygget. Separat lagerbygning ca. 539 m² opført i 2009.

Hovedejendommen er hovedsagligt opført i gule sten med tagsten. Lagerbygning er opført med profilplader og eternittag med rytterlys.

Kontorbygningen er indrettet med kontorlejemål af varierende størrelse og med fællesarealer som køkken/mødelokaler og et præsentabelt receptionsområde, som passes af to deltidsansatte som aflønnes over drifts-/ fællesudgifterne. Der er fokus på medarbejdertrivsel i ejendommen, bl.a. med fælles kantineordning, pæne udearealer med terrasser og åbne atriumgårde. Værksteds- og lagerområdet i ejendommen fremstår med aluporte.

Der er gode P-pladser foran og bagved bygningen, og der kan skabes yderligere parkering og facadeeksponering ved anlæggelse af yderligere parkering mod Kalundborgvej og evt. mod Elmebjergvej.

Ejendommen er stort set 100 % udlejet. Pt. er der ca. 40 lejere, dette giver god risikospredning for ejer. Lejeliste kan rekvireres hos Nordicals Sjælland. Se mere på ejendommens hjemmeside /www.energienshus.dk.

Ejendommen kan bebygges med 40 % jf. lokalplan, og det anslås, at der kan bygges knapt 2.000 m² yderligere på grunden.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning
Lager
Værksted

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.693.977,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
550,-
Årlige driftsudgifter kr.
420.262,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
63,-
Pris i kr.
41.950.000,-
Afkast %
8,00 %
Kr./m²
6.241,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
6722 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21521 m²

Faciliteter

Atriumgård
Fællesareal
Kantineordning
Kælder
Parkering
Receptionsområde
Udearealer
Køkken
Parkering
Værksted
+Mere

Teknik

Aluport
Eternittag

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere