SENEST SET
FAVORITTER

Rustkammervej 1A-F, 4180 Sorø

6 nye lejligheder i konverteret ejendom

14.660.280,-
5,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Morten Olsen
Telefon +45 6113 XX XX Se nummer
E-mail xx@halberg-olsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2020049

Rustkammergården er beliggende i Sorø med tæt afstand til motorvej, offentlig transport og adskillige indkøbsmuligheder. .

Rustkammergården er beliggende i Sorø med tæt afstand til motorvej, offentlig transport og adskillige indkøbsmuligheder. Ejendommen har netop gennemgået en gennemgribende renovering, hvor alt undtaget de bevaringsværdige yder-murere er udskiftet. I forbindelse med renoveringen er ejendommen opdelt i 2 ejerlejligheder, den ene indeholder de 6 lejligheder som vi nu udbyder til salg. Den anden arbejdes der via ny lokalplan på ligeledes at konvertere til bolig med 9 enheder, disse kan eventuelt også købes.

Lejlighederne er alle 4 værelses i forskellige størrelser fra 110 m2 til 148 m2 som alle er udlejet inden købers overtagelse. Lejlighederne har alle indgang fra gårdspladsen samt udgang til den flotte have på bagsiden af ejendommen. De indeholder i stueplan: entre, gæstetoilet, rummelig stue i åbenforbindelse til lækkert køkken. Der er fra stuen udgang til privat terrasse, ligesom der er gulvvarme i hele ejendommens stueplan. På første salen findes 2 gode værelser samt soveværelse og lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt installation til vaskesøjle. Alle boligerne er opfør i solide kvalitets materialer efter 2020 byggestandart og lovkrav.

Der er i forbindelse med udvikling af området en igangværende lokalplan som forventes at tage 1 til 2 år, her vil ejendommens anden ejerlejlighed blive udlagt som beboelse hvilket betyder ejendommens zonestatus ændres fra landzone til byzone. Vi har i rentabilitets beregningen anslået en ejendomsskat svarende til byzone status, den faktiske ejendomsskat i 2020 er kun kr. 5.423,- hvilket betyder at købers startforrentning er 5,20%. Dette ekstraordinære afkast varer indtil lokalplanen er gennemført.

Kontakt Halberg & Olsen for besigtigelse samt yderligere information om ejendommen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
863.892,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.143,-
Årlige driftsudgifter kr.
130.878,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
173,-
Pris i kr.
14.660.280,-
Afkast %
5,00 %
Kr./m²
19.392,-

Lokalet

Etage areal
756 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3943 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Terrasse
Køkken

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere