SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedvej 7A, 4180 Sorø

Ejendomskompleks med mange muligheder

3.850.000,-
8,22 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1018377

Større huslejepotentiale - God beliggenhed

Ringstedvej 7-11 er en "mangeartet" ejendom, som rummer mange muligheder og består af 3 selvstændige matr. nr. med selvstændige bebyggelser for både beboelse og erhvervsformål. Del af ejendommen har tidligere fundet anvendelse for automobilforretning med tilhørende værksted og en del af de tre selvstændige beboelsesbygninger har bl.a. fundet anvendelse for biludstilling. Ejendommen er beliggende lige overfor Sorø-Hallen og de tilhørende faciliteter som bl.a. også omfatter svømmehallen. Lige "rundt om hjørnet" ligger dagligvarebutikken Meny og Regionsgården, som er arbejdsplads for omkring 500 mennesker.

Sorø ligger stort set midt i landet og har et godt transportnetværk, som giver nem adgang til resten af Sjælland. Der er således særdeles gode trafikforbindelser til og fra byen, med hovedjernbanelinjen der forbinder landsdelene og Motorvej E20 mellem København og Odense og hovedlandeveje til Kalundborg, Næstved og Holbæk. Byen er omkranset af natur. Flere søer og skove i området, giver basis for et aktivt friluftsliv, som mange har fået øjnene op for. Byen er velbevaret med masser af historiske bygninger, som ikke mindst af søens charme og det atmosfærefyldte Sorø Akademi. Et område hvor alt ånder fred og hvor byen og naturen mødes i sand harmoni. Ejendommens erhvervslejemål har vigende kvalitet og egnethed for fremtidig anvendelse.

En del af den erhvervsmæssige bebyggelse, vil evt. kunne omdannes til beboelsesformål.

Forslag til anvendelse

Biludstilling

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
444.850,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
409,-
Årlige driftsudgifter kr.
128.413,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
118,-
Pris i kr.
3.850.000,-
Afkast %
8,22 %
Kr./m²
3.542,-

Lokalet

Etage areal
1087 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2365 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere