SENEST SET
FAVORITTER

Dianalundvej 21, 4293 Dianalund

BUD ØNSKES - Ejendom med muligheder

1.575.000,-
9,02 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 72 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 371ER149

Ejendom med mange muligheder - Pt. fuldt udlejet

Spændende kombineret bolig- og erhvervsejendom beliggende ca. fem minutters kørsel nord for Dianalund. Ejendommen indeholder en villa som breder sig over ét plan med et uudnyttet loftsrum samt to haller med flere brugsmuligheder.

Hallerne er på hhv. 126 og 463 m2. Den store bygning indeholder 4 disponible rum med bl.a. kontorlokale og et stort rum, med god plads til opbevaring af store maskiner m.m. Den lille hal består af ét stort rum, og her er mulighed for opvarmning. Begge haller er pt. udlejet.

Selve boligen byder på et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse. Vinkelkøkkenet præsenterer sig pænt og velholdt, og der er tilmed gode skabsløsninger. Rummet er indretningsvenligt, og som bonus er der direkte adgang til haven fra stuen. Den store entré leder videre forbi et pænt badeværelse, et rummeligt bryggers med egen hoveddør samt et værelse, inden man kommer til et hyggeligt multirum. Herfra er der forbindelse til de sidste tre soveværelser. Boligen er i dag udlejet.

Udenfor venter en grund på hele 4.561 kvadratmeter, med flere terrasseområder, græsplæne og god plads omkring erhvervsbygningerne.

Ejendommen ligger i et naturskønt område tæt på Orebo Skov og Tersløse Bøgeskov. I Dianalund er der både pasningstilbud, skole, sportshal, indkøb, butikscenter samt en togstation, som fører mod Slagelse og Tølløse.

En oplagt ejendom til såvel udlejning som til eget brug. Lyder ejendom som noget for dig? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Sportshal

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
192.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
224,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.714,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
57,-
Pris i kr.
1.575.000,-
Afkast %
9,02 %
Kr./m²
1.834,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
859 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4561 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hall
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK