SENEST SET
FAVORITTER

Løvegade 14A, 4200 Slagelse

Renoveret i 2019/2020

21.500.000,-
4,77 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1017646

Totalrenoveret boliginvesteringsejendom - Slagelse C

Med en beliggenhed i absolut centrum sælges denne smukke ejendom, gennemgribende renoveret i 2019/2020, hvor bl.a. et tidligere erhvervslejemål blev omdannet til 2 nye smukke boliger.

Ejendommen er ikke en GI-ejendom, idet den i 1995 indeholde under 6 lejemål. Varierende lejlighedsstørrelser, som giver en rigtig god fordeling og sikrer en god efterspørgsel i forbindelse med genudlejning ved lejerskifte. Størrelsen af de enkelte lejligheder fremgår af vedhæftede lejemålsoversigt.

Den flotte hovedejendom i 4 etager er mod såvel gården som Løvegade opført som filset mur i indfarvet mørtel, med tagbelægning i røde teglsten. Ejendommen har i forbindelse med renoveringen fået nye vinduer overalt, ligesom ejendommens installationer til el, vand og varme er udskiftet. Med indgang dels fra gården dels fra porten er der adgang til lejlighederne i stueetagen, som i forbindelse med renoveringen blev omdannet fra et erhvervslejemål til 2 flotte beboelseslejligheder. Via galvaniserede ståltrapper er der fra gården opgang til de øvrige etager, som på 1 og 2 sal rummer hver 3 lejligheder - 6 i alt og til ejendommen tagetage som rummer 2 flotte udsigtslejligheder, samt til ejendommens tagetage nyindrettet med 2 beboelseslejligheder.
Trapperne er sådan indrettet, at de også rummer en delvis vestvendt solrig altan til hver lejlighed på henholdsvis 1. 2 og 3 sal.

Baghuset er indrettet med 3 flotte lejligheder med adgang til fælles haveanlæg sammen med de øvrige beboelseslejligheder, henholdsvis 1 lejlighed i 2 plan, samt 2 øvrige lejligheder henholdsvis i stueplan og på 1. sal.

Mellem for- og baghus forefindes mindre træbygning indrettet med teknikrum til de 3 beboelseslejligheder i baghuset, samt depotrum til en del af lejlighederne.

En særdeles flot og velholdt ejendom for den kræsne køber.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.204.387,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.213,-
Årlige driftsudgifter kr.
192.555,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
194,-
Pris i kr.
21.500.000,-
Afkast %
4,77 %
Kr./m²
21.652,-

Lokalet

Etage areal
993 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
966 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Haveanlæg
Teglsten

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere