SENEST SET
FAVORITTER

Kongstedvej 5, 4200 Slagelse

Velkommen til Kongstedvej 5, en velbeliggende ejendom

4.000.000,-
7,64 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 474013130

Ejendommen består af udlejet parcelhus samt 2 udlejede erhvervslejemål

Velkommen til Kongstedvej 5, en velbeliggende blandet ejendom i blandet bolig-/erhvervskvarter i Slagelse by. Ejendommen er beliggende ud til trafikeret forbindelsesvej med flere velbesøgte virksomheder som nabo.

Denne ejendom er en unik mulighed for investorer, der ønsker et godt afkast og fleksible anvendelsesmuligheder og dermed gode genudlejningsmuligheder.

Ejendommen består af udlejet parcelhus samt 2 erhvervslejemål udlejet til hhv. bedemand og vinforretning. Med en blanding af bolig, detail- og erhvervslejemål, tilbyder Kongstedvej 5 et godt lejesplit, der sikrer en stabil indkomststrøm og attraktivt afkast for investorer.

Den velholdte ejendom har mange anvendelsesmuligheder og kan tilpasses efter behov. Muligheden for både detail- og erhvervsudlejning gør ejendommen yderst attraktiv for investorer, der ønsker diversitet i deres portefølje. Ejendommen på Kongstedvej 5 imødekommer behovene for moderne forretningslokaler i en travl by som Slagelse.

Den centrale beliggenhed tiltrækker både kunder og lejere, hvilket bidrager til ejendommens profitable drift. Med en solid historik af stabil udlejning og et potentiale for værdistigning, er Kongstedvej 5 en investeringsejendom, der byder på både kortsigtet afkast og langsigtede værdiforøgelser.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
393.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
469,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.496,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
104,-
Pris i kr.
4.000.000,-
Afkast %
7,64 %
Kr./m²
4.773,-

Lokalet

Etage areal
838 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2500 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere