SENEST SET
FAVORITTER

Grønningen 21, 4200 Slagelse

Kan I se mulighederne i et 'slot' beliggende i Slagelse by?

5.995.000,-
1,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 474012910

'Slottet' i Slagelse udbydes nu inkl. 34.637 m² grund

Centralt i Slagelse By og dog omgivet af grønne arealer og store, gamle træer, venter ”Slottet” på den rette ejer, der med kreativitet og sans for det unikke, vil udvikle en af de mest kendte ejendomme i byen til ny domicil-/ kontorejendom og/eller showroom.

Ejendommen, der har stået tom i en længere årrække, udbydes som projektejendom inkl. den godt 34.000 store naturgrund.

For den virksomhed, der ønsker andet og mere end 4 vægge og et loft, er der mulighed for at indrette en absolut enestående domicilejendom, der med sin beliggenhed for enden af Slotsallen er en af de mest markante bygninger i Slagelse.

At der så er under 3 minutters kørsel til hhv. motorvejstilkørsel, Slagelse Bymidte samt Rådhuset og stadion er kun et ekstra plus.

Ejendommens historiske fremtoning danner de perfekte rammer for indretning af unikke og herskabelige kontorlokaler mm, mens den store og højloftet kælder er yderst anvendelig som lager eller lign. Mulighederne er mange.

Er drømmen at bo på slottet er dette også muligt – dog er der alene mulighed for 1 boligenhed. Ejendommen kan også anvendes til bolig+erhverv og kan danne rammer om privatbolig kombineret med kontor/showroom.

Salget sker ”as-is” og bygningen er reelt en tom skal på en meget stor grund (grunden er fredet men bygningen er ikke). Der kan IKKE påregnes mulighed for udstykning/yderligere bebyggelse under de nuværende konditioner for ejendommen, ligesom der ikke kan forventes tilladelse til opdeling i flere boligenheder eller bosted o.lign. Taget er skiftet indenfor de sidste 10 år, og der er nyere gasfyr i ejendommen. Der er varme på ejendommen i vinterhalvåret.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.259,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
38,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
1,00 %
Kr./m²
10.705,-

Lokalet

Etage areal
560 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
34637 m²

Faciliteter

Kælder
Lager
Kontor

Teknik

Gasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere