SENEST SET
FAVORITTER

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

Investeringsejendom med mulighed for eget lagerdomicil

17.500.000,-
6,55 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10521079

Højloftet lager med tilhørende pæne kontorer

Godt beliggende i populært industrikvarter i Ringsted udbydes denne ejendom til salg. Ejendommen er fuldt udlejet til 4 forskellige lejere, der er dog mulighed for at frigøre et lagerareal til kommende ejer såfremt dette ønskes.

Med kun få minutters kørsel nås motorvejen til København/Odense, herudover er hovedvejen til Haslev og Næstved beliggende tæt på ejendommen.

Ejendommen indeholder en større højloftet lagerhal opdelt i flere enheder, herudover er der flotte istandsatte kontorer i 2 etager mod Rugvænget. På bagsiden af ejendommen er der ligeledes et større kontorafsnit som dog trænger til istandsættelse. Der er port adgang til lagerne via 2 porte i gavlen, samt port i facaden mod Rugvænget. Meget atypisk for en lager- og produktionsejendom som denne, er bygningen fuldmuret, det er dermed et godt og solidt byggeri, med lave vedligeholdelsesomkostninger. Der er nye vinduer i ejendommen.

Bygningen har tidligere været benyttet af én bruger, men er nu opdelt i flere enheder, hvilket mindsker risikoen for tomgang i hele ejendommen. Højloftet lager med tilhørende kontor er en mangelvare i de fleste større byer i Danmark. Genudlejningsmulighederne vil ved en evt. opsigelse være gode, grundet den høje efterspørgsel og det lave udbud.

Grunden er i alt 10.411m² og jf. lokalplanen kan den bebygges med 50%, da der kun er bygget 3.593m² er der mulighed for at opføre yderligere ca. 1.600 på grunden.

Ejendommen kan enten erhverves som ren investeringsejendom, eller som en brugerejendom til lager, med tilhørende gode lejeindtægter fra de øvrige lejere i ejendommen. Det ledige areal kan udgøre 1.200m² lager.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktionsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.455.550,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
405,-
Årlige driftsudgifter kr.
304.464,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
85,-
Pris i kr.
17.500.000,-
Afkast %
6,55 %
Kr./m²
4.871,-

Lokalet

Etage areal
3593 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12351 m²

Faciliteter

Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere