SENEST SET
FAVORITTER

Gyrstinge Bygade 26, 4100 Ringsted

Total renoveret boligudlejningsejendom

4.300.000,-
8,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10521030

9 værelser og 1 lejlighed

Den tidligere brugs i Gyrstinge er i 2019 nænsomt konverteret og istandsat til bolig/værelsesudlejning. Ejendommen er derfor fuldt ombygget, og det er ikke til at se, at der tidligere har været brugs i ejendommen. Alt er nyt.

Bygningen er indrettet med 9 værelser, der er 3 fælles bade, et stort køkken og store brugbare fællesarealer, hvor der på nuværende tidspunkt er bordtennis, bordfodbold mv. Værelserne er fra 17 - 22 m2, og har alle adgang til ejendommens fælles have og udeareal.

Udover værelserne indeholder ejendommen en selvstændig lejlighed, som ligeledes er totalrenoveret, og er indrettet i flotte materialer og med gode løsninger. Lejligheden har egen indgang modsat værelserne. Lejligheden er beliggende på 1. sal, og har egen tagterrasse som ligger helt ugeneret på bagsiden af ejendommen.

Det er muligt at overtage ejendommen fri for lejere i værelserne, men det vil ligeledes være muligt at lave en aftale om at overtage værelserne med de nuværende lejere. Beregningen i nærværende prospekt er lavet ud fra, at værelserne lejes ud på markedslejevilkår til nye lejere. Lejeindtægten pr. værelse er fastsat til kr. 3.500 pr. md. inkl. forbrug.

Ejendommen er også ideel til f.eks. bosted, opholdssted og beskyttede boliger.

Gyrstinge er beliggende 10 min kørsel fra Ringsted centrum, og er et godt og velfungerende lokalsamfund, med nyere udstykning til flere boligenheder, der er derfor positiv tilflytning til byen. Ejendommen er beliggende lige ved siden af den velfungerende lokale skole og børnehave.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
498.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
963,-
Årlige driftsudgifter kr.
133.394,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
258,-
Pris i kr.
4.300.000,-
Afkast %
8,40 %
Kr./m²
8.317,-

Lokalet

Etage areal
517 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1880 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Køkken

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere