SENEST SET
FAVORITTER

Sct Hansgade 15, 4100 Ringsted

Bymidteejendom med udviklingsmuligheder

6.000.000,-
6,92 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10523501

Mulighed for at indrette 2-3 lejligheder i ejendommen

Bymidteejendom med en af de mest centrale placeringer i byen. Ejendommen har facade mod "Lille Torv" på Sct. Hansgade, hvilket betyder, at det er en af de mest placeringer til detailforretninger.

Ejendommen indeholder byens lampeforretning - Kurt B. Olsen belysning i stueplan, lejer er klar på at underskrive en lejekontrakt med 5 års uopsigelighed, og kan således først fraflytte i år 2028. Kurt B. Olsen har ligget i ejendommen i generationer, og ønsker, hvis muligt for kommende ejer, at drive forretningen videre fra denne location.

Udover forretningen er der én stor boligenhed, som bliver ledig ved overtagelse. Boligen er i alt 256m² og kan inddeles i flere enheder for at optimere investeringen. Der er flere vandinstallationer i ejendommen, hvorfor den ene lejlighed vil være oplagt at indrette. Der er stor tagterrasse tilhørende ejendommen, som vil kunne benyttes fælles af boliglejlighederne, eller blot være tilgængelig for den ene lejlighed, alt efter behov.

De anslåede lejeindtægter er fastsat med udgangspunkt i, at boligenhederne er opdelt, hvilket vil være forbundet med omkostninger og ansøgning til offentlig myndighed mv.

Der er adgang til lejligheden fra bagsiden af ejendommen, hvor der ligeledes er privat parkering og adgang til ejendommens garage.

Bygningen er yderst velvedligeholdt, og bærer stort præg af, at sælger selv har beboet ejendommen.

Ejendommen vil dermed kunne fungere som en investeringsejendom, hvor det vil være en fordel at dele lejligheden op i mindre enheder. Men ligeledes kan den benyttes som brugerejendom, hvis køber ønsker en stor lejlighed i centrum af byen, eller hvis køber har behov for en butik i stueplan, kan lejer fraflytte lejemålet.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
499.475,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
968,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.685,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
6.000.000,-
Afkast %
6,92 %
Kr./m²
11.628,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
448 m²

Faciliteter

Garage
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere