SENEST SET
FAVORITTER

Egebjergvej 162, 4500 Nykøbing Sj

Tidligere hovedbygning til godset Annebjerggård

3.995.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11819378

 

Spændende ejendom ? den tidligere hovedbygning til godset Annebjerggård ? med spændende historie og beliggende nær Nykøbing Sj. i meget naturskønt område og som nabo til skov og fjord.

I 1916 blev avlsbygningerne og hovedbygningen adskilt, og hovedbygningen har herefter fungeret som herregårdspension, børnehjem, og senest som vandrehjem og naturskole.

Bygningen er opført i 1856 efter den oprindelige hovedbygning fra 1660 var nedbrændt. Bygningen er tegnet af arkitekt S. Th. E. Sørensen med inspiration fra italienske landvillaer. Bebygget areal andrager 338m2, og er i 2 plan + fuld kælder ? i alt 1014m2 registreret som erhvervsareal.

Bygningen fremtræder i dag stort set med den oprindelige arkitektur, hvor der dog er skiftet vinduer til termo, og der er installeret pillefyr, samt et mindre solfangeranlæg til varmt vand.

Generelt er ejendommen i middel stand, men ejendommen kan med fordel gennemgå en større renovering og fx energimæssig modernisering.

Til ejendommen medfølger en 36.320m2 stor grund, der udover indkørsel og parkeringsområde er udlagt som en parklignede have med sø- og voldgravsanlæg, mens den sydligste del af grunden er indrettet med sheltere og bålhus.

Anvendelse af ejendommen vil i forbindelse med købers overtagelse formentlig blive ændret, hvorfor køber må påregne diverse krav i forhold til påtænkt anvendelse, herunder evt. krav til køkkenfaciliteter m.v. En ejendom som denne er velegnet til konvertering til bolig/er, herunder evt. opholdssted eller lignende, men vil dog også kunne anvendes som vandrehjem/hotel/kursusejendom, eller lignende.

Ejendommen udbydes på vegne af Freja ejendomme, Statens Ejendomsselskab.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.608,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
18,-
Pris i kr.
3.995.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
3.940,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1014 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
36320 m²

Faciliteter

Kælder
Køkkenfacilitet
Parkeringsområde

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK