SENEST SET
FAVORITTER

Lindealle 28A, 4500 Nykøbing Sj

Stor projektgrund - midt i Nykøbing Sj.

4.895.000,-
-0,05 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17820329I

Grunden handels som en selskabshandel

Sjælden mulighed for udvikling af byudviklingsområde placeret stort set i centrum af Nykøbing Sj.

Arealet består af 5 matrikler med samlet areal på 88.692 m², afgrænset i nord af Lindealle/Østerlyngvej, i øst af kolonihaver, i syd dels af åbne marker og dels af parcelhusområde, og mod vest dels af byens stationsområde, dels boligområde med rækkehuse og byhuse. Kan eventuelt erhverves med mindre areal.

Beliggenheden er meget tæt på indkøb, offentlig transport og byens hyggelige gågade, ligesom både skov og havn, samt byens institutioner og skoler kun er få minutter herfra.

Arealet er pt. udlagt som græsareal, og er oprindeligt strandeng, hvorfor der skal tages højde for dette i forbindelse med byggeri.Sælger har tidligere fået udarbejdet et spændende forslag til udvikling "Det Grønne Delta", der indgår i sagens bilag, men som ikke er godkendt af kommunen, blandt andet fordi der ønskes en grøn kile mellem ny bebyggelse og kolonihaverne.

Udbydes som ikke byggemodnet og ikke lokalplanlagt areal, hvorfor køber skal påregne arkæologiske og evt. geotekniske undersøgelser, ligesom der skal udarbejdes lokalplan, og indregnes byggemodning af arealet.

Jf. kommuneplanens rammeområde 3B10 kan arealet udbyttes til åben/lav (bebyggelsesprocent 30%), til tæt/lav (bebyggelsesprocent 40%), for begges typers vedkommende i op til 1½ etage maksimum 8½m højde. Herudover mulighed for etagebyggeri i op til tre etager (bebyggelsesprocent 50%) for mindre areal op mod stationsområdet.

Det bemærkes, at arealet er bortforpagtet på 1-årig aftale til landmand der anvender arealet til at opfylde EU-forpligtelse omkring braklægning. Er ikke til hinder for arkæologiske eller geotekniske undersøgelser, idet der dog skal ske retablering af bore-/gravehuller m.v.

For yderligere oplysninger kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Der foreligger en Orienterende geoteknisk undersøgelse fra januar 2008, der indgår i ejendommens bilag.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.408,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
4.895.000,-
Afkast %
-0,05 %
Kr./m²
55,- (grundareal)

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
88692 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere