SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 2, 4534 Hørve

4 boligenheder centralt i byen

2.295.000,-
7,81 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302205

Nydelig boligudlejningsejendom med have og terrasse

•Funktionel boligudlejningsejendom med 4 boligenheder
•Ejendommen indeholder en kælder, stueplan samt 1. sal med adgang til hems
•Beliggenhed nær supermarkeder, skoler og offentlig transport
•Rummelig ejendom med tilknyttet have og terrasse
•Lejerne har adgang til egen have og skur til opbevaring
•Denne ejendom er en del af en samlet portefølje
•Se også sags.nr. 40302203 og 40302204

Ejendommen er beliggende på Nørregade 2 i Hørve, som er en del af Odsherred Kommune. Ejendommen har et grundareal på 512 m², og er beliggende på matrikelnummeret: 10 Q Hørve By, Hørve, og som har zonestatus som: Byzone.

Nørregade 2 er opført i 1902, og er senest ombygget i 2002. Ejendommen består af 1 bygning, som udgør et samlet bebygget areal på 175 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 346 m². Herudover er der kælderareal på 15 m².

Ejendommen indeholder samlet 4 boligenheder. 2 af boligenhederne vil pr. 01.08.2022 stå ledige, og derved har køber mulighed for genudlejning på egne præmisser

Ejendommen fremstår såvel ude- som indvendigt i fin stand. Ejendommen indeholder 3 etager, som benyttes til henholdsvis beboelse og opmagasinering i kælderen. Dertil er der fra haven adgang til private skure til hver lejer. Fra 1. salen er der en hyggelig og rummelig terrasse, hvor der er trappe ned til den store have. Her er der rig mulighed for at nyde solen og udsigten. Tagterrassen skal dog renoveres. Fra 1. sal er der endvidere også en høj hems, som kan bruges til bl.a. soveværelse, kontor mm.

Flotte trægulve pryder gulvets beklædning, og passer godt ind i husets stil. Køkkenerne og toiletterne er funktionelle. Fælles for alle etagerne er, at der er et dejligt lysindfald.

Ejendommen har egen mindre indkørsel for parkering til 5 biler. Dagligforretningen SPAR ligger sig til nabo for ejendommen.

Central beliggende ejendom i hyggelige Hørve:
Ejendommen er beliggende i Hørve, som er en lille stationsby syd for Odsherred. Hørve kendetegnes af at være et hyggeligt lille lokalsamfund, hvor der er fred og ro, og hvor der ikke er lang afstand til daglige faciliteter som bl.a. supermarkeder, sportsaktiviteter, offentlig transport og natur. Nærmeste supermarked ligger blot et stenkast fra ejendommen, og det samme gør Hørve St., hvor der hvert 30 minut afgår regionaltog mod Holbæk. Det tager 20 minutter at komme til Holbæk St. med toget og cirka 25 minutter med eget køretøj. Hørve byder bl.a. på en folkeskole, en friskole, daginstitutioner og et trafikmuseum.

Ejendommen er beliggende på en af de større veje i Hørve, hvor du i vestlig retning kan komme til Svinninge på blot 6 minutter i bil, og hvor du i nordlig retning kan komme til Fårevejle Stationsby, på blot 8 minutter i bil. Her er der bl.a. en folkeskole, friskole og to efterskoler, hvilket gør det til en attraktiv by for familier med yngre børn.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
231.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
669,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.592,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
198,-
Pris i kr.
2.295.000,-
Afkast %
7,81 %
Kr./m²
6.633,-

Lokalet

Etage areal
346 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
512 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering
Terrasse
Trægulve
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere