SENEST SET
FAVORITTER

Sorøvej 24, 4250 Fuglebjerg

Ejendom med 261 m² boligareal og 455 m² erhvervsbygning

2.995.000,-
-0,50 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10521168

 

I Fuglebjerg udbyder vi en stor ejendom, der især henvender sig til jer, som ønsker at kombinere bolig og erhverv.

På grunden finder I både en flot villa med et boligareal på 261 m2 og en spændende erhvervsbygning med et samlede erhvervsareal på 455 m2.

Ejendommen er løbende vedligeholdt blandt andet med udskiftning af tagene inden for de seneste fem år, mens den seneste modernisering er sket i 2020 med et nyt køkken.

Fuglebjerg har alt, hvad I får brug for i hverdagen af indkøb, skole og daginstitution, og I bliver en del af et levende lokalområde, hvor der blandt andet er fritidsaktiviteter i hallen. Der er kun omkring 16 kilometer til de større byer i området, som både tæller Slagelse, Sorø og Næstved, Skælskør mens I med denne beliggenhed også nemt kan tilgå motorvejen inden for et kvarter.

Ejendommen indeholder to gode stuer, hvor I kan indrette hyggelige opholdsrum. Spisestuen ligger i åben forbindelse til køkkenet, så der opstår en god sammenhæng i boligen. Køkkenet er holdt i et stilrent design og har gode hårde hvidevarer inkl. quooker. Fra spisestuen er der tilmed direkte udgang til en gårdhave med terrasse. I den ene stue skaber et ovenlysvindue en helt særlig stemning i rummet og herfra får I via bryggerset adgang til erhvervsbygningen.

Stueetagen består endvidere af en afdeling med et værelse og et badeværelse og i entreen kan I tilgå et gæstetoilet.

På første sal bliver I mødt af endnu et badeværelse og 2 værelser, det ene af etagens to værelser har sit eget walk-in. Ejendommen har adgang til erhvervsbygningen ligesom erhvervsbygningen også har sin egen indgang.

Erhvervsbygningen fremtræder som resten af ejendommen velholdt. Der er indlagt industristrøm og I får en bygning med en stor lagerhal, der har mange anvendelsesmuligheder. Udover flere lagerrum, et depot og et værksted, finder I også et køkken med opvaskemaskine og køleskab, ovn og kogeplade samt et kontor med adgang til ejendommens store udeareal. Erhvervsbygningen har ligeledes en el-hejseport.

På ejendommens forskellige terrasser kan I slappe af og nyde de grønne omgivelser, mens den flisebelagte indkørsel giver mulighed for parkering. Der er også en god carport på grunden og læmur hele vejen rundt om
gårdmiljøet, så det fremtræder som en lukket gård.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.349,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
21,-
Pris i kr.
2.995.000,-
Afkast %
-0,50 %
Kr./m²
4.183,-

Lokalet

Etage areal
716 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2588 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Gæstetoilet
Gård
Lagerrum
Opholdsrum
Ovenlysvindue
Parkering
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Hejseport
Køleskab
Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere