SENEST SET
FAVORITTER

Troensevej 2, 4700 Næstved

Flot domicil ejendom i Næstved centrum

28.000.000,-
7,70 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300999

Velholdt, præsentabel og funktionel ejendom til domicil, uddannelse m.m. midt i Næstved By udbydes nu!

Ejendommen består af sammenhængende længebygninger samt administrativ overbygning og fremstår i særklasse velholdt og imødekommende.

Opført i mursten, beton, samt vedligeholdelsesfrie materialer på facader – nyere tagpapbelægning der løbende er serviceret. Bygningsmassen er beliggende på stor, central grund og ud til tilkørselsvej til større uddannelses- og boligområde. Nem adgang til ringvej og hovedvej.

Indvendigt er ejendommen domineret af højloftet og præsentabel aula, der i dag fungerer som kantine og fællesareal. Ret indenfor hovedadgangsdøren er der reception samt administrative kontorer. Fra indgangen er der niveaufri afgang til 8 ”kontor-/undervisningsmoduler” samt til teknikrum og kældernedgang. I Kælderen er der gode, tørre opbevaringsrum samt varme og ventilationsanlæg. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme. På 1. sal er der indrettet pæne og attraktive kontorer, hvor administrationen i dag er placeret.

Anvendelsesmulighederne er mange – lige fra fortsat brug som uddannelse over laboratorie, rådgiverhus, Domicilejendom til boligprojekt (attraktive ungdomsboliger) o.a. og vil grundet ejendommens bygningskrop enkelt kunne tilpasses købers ønsker og planer. En helt i gennem funktionel OG præsentabel ejendom for investor eller for bruger, der ønsker en ejendom lidt ud over det sædvanlige og med gode/lyse lokaler.

Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Næstved med bl.a. Birkebjerg Centret og Campus Næstved som nærmeste ”naboer”. Birkebjerg Centret udbyder mange former for ældrepleje, plejecenter og genoptræning, og Campus Næstved er et af byens store uddannelsesinstitutioner indenfor sundhedsfaglige områder.

Området er udlagt som blandet bolig og erhvervsområde, og med rigtig gode tilkørselsforhold via Ring Syd omfartsvej som fuldender ringvejen rundt om Næstved. Hvad enten man kommer fra Nord, Syd, øst eller Vest er der således nem adgang til ejendommen, og motorvejen kan således også nås indenfor ca. 20 min.

Der er offentlig transportmuligheder via bybus lige ved ejendommen, og Næstved Station nås på den måde på ca. 5 min med bus. Herfra er der særdeles gode togforbindelser mod hhv. København og Nykøbing F., og der er desuden gode busforbindelser mod Slagelse, Vordingborg, Sorø, Korsør, Skælskør, Præstø mv.

Ejendommen sælges i offentligt udbud under samme vilkår og bestemmelser som i ”Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme”.

Bud på ejendommen skal ske ved underskrift på den med sagens datarum udsendte betingede købsaftale og skal vedlægges dokumentation for købers legitimation og bemyndigelse til at indgå handlen samt dokumentation for købers evne til at erlægge den tilbudte købspris – dokumentation kan f.eks. være bankudtalelse, bankgaranti, revisorerklæring osv.

Sælger forholder sig ret til at afvise alle indkomne tilbud ligesom sælger forholder sig retten til at vælge det købsbud der af sælger skønnes at give den for sælger samlede bedste handel – dette skøn vil ikke nødvendigvis alene være ud fra højeste tilbudte pris (der dog vægtes højt) men også købers andre forhold som fremtidig anvendelse af ejendommen mm.

Bud på ejendommen skal være indleveret – fysisk eller pr. mail – til EDC Erhverv Poul Erik Bech, Ringstedgade 28, 4700 Næstved / mail til Sven Lyse på sly@edc.dk. De modtagne bud bliver åbnet og gennemgået af EDC Erhverv Poul Erik Bech sammen med sælger, hvorefter alle bydere kan forvente svar senest 14 dagen herefter.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
95.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
20,-
Pris i kr.
28.000.000,-
Afkast %
7,70 %
Kr./m²
6.015,-

Lokalet

Etage areal
4655 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7241 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kantine
Laboratorie
Opbevaringsrum
Reception
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum
Ventilationsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere