SENEST SET
FAVORITTER

Kindhestegade 22A, 4700 Næstved

Investering med central beliggenhed

5.495.000,-
7,25 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301655

God investeringsejendom - ny lejer har istandsat lejemål ved indflytning

• Central beliggenhed med fin synlighed og god „trafik“ forbi ejendommen

• Gode p-forhold lige bag ejendommen

• Veldrevet ejerforening med et mix af gode boliger og erhvervsejerlejligheder

• Ejendommen er i god stand både inde og ude

• God lejer med kendt brand - rigtig flot og nyistandsat lejemål - uopsigeligt for lejer til 01.01.2027

Som investering sælges nu denne meget velbeliggende erhvervsejerlejlighed i det absolutte centrum af Næstved.

Ejendommen, som oprindelig er opført i år 1900, og siden moderniseret, er udstykket i ejerlejligheder, og der er tale om en god og veldrevet ejerforening med et mix af gode boliger og erhvervsejerlejligheder

Nettoline som lejer lokalerne her i erhvervsejerlejligheden i stueplan har dermed store glasfacader på 2 dele af lokalerne, hvilket giver en rigtig god eksponering ud mod Kindhestegade med megen trafik og en del strøgkunder også. Nettoline råder som lejer over lejlighedens fulde m² som dels består af ca. 530 m² butik samt godt 350 m² kælder med god loftshøjde mv.

Lejemålet er netop blevet totalt istandsat og fremstår dermed i virkelig flot og attraktiv stand. Nettoline har indgået lejekontrakt, hvori der er en uopsigelighedsperiode frem til 01.01.2027, og herefter kan lejemålet opsiges med 6 måneders varsel. Alt inventar i lejemålet tilkører Nettoline.

Lejemålets overordnede indretning i stueplan er: Meget stort og flot salgslokale med flot skranke, udstilling samt mødelokale. Endvidere køkken, baglokale, depot mv. i stueplan er der lyse lofter med indbygget lys, samt pænt epoxybehandlede gulve.

Lejemålets overordnede indretning i kælderplan er: 2 store disponible rum velegnet til lager/oplag, teknikrum, elevator (ej i brug) samt 2 toiletter/omklædning.

Ejendommen fremstår såvel inde som ude i rigtig god stand, og lige bag ejendommen er der stor parkeringsplads.

Opvarmningen sker via fjernvarme og lejer betaler forbrug af EL og fjernvarme direkte til forsyningsselskaberne, og vand via aconto forbrugsregnskab i E/F.

Næstved Kommune er løbende i gang med en større modernisering af hele centrum herunder med fokus på at skabe bedre betingelser på byens torve til de erhvervsdrivende og handlende, ligesom man sikrer et godt aktivitetsniveau året igennem.

Næstved Citys handelsområde består af Ringstedgade, Torvestræde, Ramsherred, Kindhestegade samt Axeltorv og Hjultorv med bredt og varieret udbud af butikker, cafeer og liberalt erhverv.
Kindhestegade er karakteriseret som sivegade med let gennemgående trafik og kort afstand til gode p-faciliteter.

På udvalgte højtider har cityforeningen udsmykning og aktiviteter på både Axeltorv og Hjultorv og de medvirker således til at gøre området til en levende del af Næstved City. Nabolejemål indenfor nærmeste 100 meter tæller bl.a. af Louis Nielsen, Inter Sport, Seiffert Sport, Normal, Nordea mv.

Lige bag ejendommen er der god stor parkeringsplads, og der er 5 min gang til Næstved Station med rigtig gode togforbindelse mod København samt bybusser rundt i hele Næstved.

Næstved Kommune er i gang med en større modernisering af hele centrum herunder med fokus på at skabe bedre betingelser på byens torve til de erhvervsdrivende og handlende. På Axeltorv er der skabt et større overdækket areal på torvet, og via bl.a. stålkonstruktioner og sejl skal der skabes hyggelige „byrum“. Der skal endvidere skabes øget grøn beplantning i Ringstedgade som en del af kommunens begrønningsplan.

På Kvægtorvet som er byens 3. store torv/areal, er der skabt der en stor trappe i det offentlige rum som skal bruges til rekreativt område for byens borgere. Endelig skal flere af de helt centrale veje i centrum omdannes så der opnås et „rambla-udtryk“ ligesom der i dag ses i Jernbanegade.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
520.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
550,-
Årlige driftsudgifter kr.
131.164,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
139,-
Pris i kr.
5.495.000,-
Afkast %
7,25 %
Kr./m²
5.815,-

Lokalet

Etage areal
945 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Omklædning
Kælder
Mødelokale
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken
Lager

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere