SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedgade 8, 4700 Næstved

Midt i Næstved centrum!

5.000.000,-
6,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300968

God byejendom i Næstveds absolutte centrum - med mulighed for udvikling af endnu et boliglejemål på 2.sal

Ejendommen er en klassisk byejendom - der er har gennemgået modernisering i både boligen og forretningslokalet.

Stueplan - består af forretningslokale, der kan opdeles i to separate enheder/lejemål. Lejemålet er flot og velindrettet, med laminat gulve, lyse vægge og gode lysforhold, gode prøverum bagerst i butikken, mindre lager samt personale og adm. faciliteter Herfra er der udgang til gården bag ejendommen, som er anvendelig som terrasse, eller som ekstra plads til butikslejerne.

1. sal - topmoderne bolig på 112 m², med store værelser, kontor, stue, nyt badeværelse og stort moderne køkken/alrum med direkte adgang ud til delvis overdækket terrasse på ca. 30 m² ud mod gården hvor der er fred, ro og masser af sol hele dagen.

2. sal - kan ombygges og indrettes til endnu en lejlighed, der har tidligere været „telefoncentral“ i ejendommen fra 1884 til 1920, hvor den flyttede til Ramsherred.

Ejendommen er opført i sten, og er pudset i lyse nuancer, der er skiftet vinduer overalt i ejendommen, taget er eternit. Gården kan anvendes til mange formål, og vil kunne være en del af en trappeløsning hvis der skal udvikles yderligere en bolig på 2. sal.

Indre Ringstedgade, som det hedder „i daglig tale“, er beliggende helt centralt i Næstveds gågader og Næstved City. Der er fra Ringstedgade adgang fra de store p-områder ved Rådmandshaven og Kvægtorvet - til de øvrige handels og gådgader, hvorfor netop „indre Ringstedgade er meget befærdet i det daglige med strøgkunder og fodgængere.

Der er gode p-områder kun 3-5 min. gang fra ejendommen, og ligeledes er der ca 10 min. gang til Næstved station. Offentlig transport/busser - findes dog kun ca. 5 min. gang fra ejendommen.

Af attraktive butikker i gaden kan nævnes, Matas, Bang og Olufsen, Fri Bike Shop, Expert samt Danske Bank og flere mindre cafeer og restauranter, der skaber liv i gaden fra kl. 12-21 stort set alle ugens dage.

Der er ca. 10 min. gang til den fritlagte Suså, Næstved havn samt det skønne naturområde ved Herlufsholm Skoven og Herlufsholm Skole og Gods. Der er gode skoler, børnehaver og kulturtilbud indenfor 5-10 min. gang fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
360.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.338,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
26,-
Pris i kr.
5.000.000,-
Afkast %
6,15 %
Kr./m²
18.587,-

Lokalet

Etage areal
269 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
222 m²

Faciliteter

Badeværelse
Prøverum
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere