SENEST SET
FAVORITTER

Præstøvej 45, 4700 Næstved

Attraktiv ejendom centralt i Næstved

3.000.000,-
5,31 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10522215

2 ejerlejligheder og derfor mulighed for at sælge dem enkeltvis 2 ejerlejligheder og derfor mulighed for at sælge dem enkeltvis

Er du på udkig efter en mindre, men meget attraktiv investeringsejendom er den fundet.

Ejendommen er beliggende meget centralt i Næstved by, på en af de indre indfaldsveje til bymidten samt med kort afstand til ringvejen.

Næstved er en populær handelsby samt et sted, hvor børnefamilier gerne bosætter sig, da byen indeholder stort set alle faciliteter.

Ejendommen består af 2 ejerlejligheder som begge er udlejet, hvoraf den ene er bolig og den anden erhverv.

Boligen er en 5 V. på 125 m² som er beliggende på 1. sal og er udlejet. Lejligheden indeholder 2 stuer en suite, 2 værelser, kontor, køkken og badeværelse samt to altaner hvoraf den ene er på ca. 15 m² stor og beliggende væk fra vejen. Hele lejligheden fremstår lys og pæn og opgangen til lejligheden er nymalet.

Erhvervsdelen på 115 m² som er beliggende i stueplan er udlejet til en skønhedssalon og indeholder tre rum samt køkken, toilet og et mindre arkivrum. Lejemålet fremstår i pæn stand og det vurderes, at der er et pænt lejepotentiale i dette lejemål (se lejeoversigten bagerst i salgsopstillingen).

Til ejendommen er der tre garager som er udlejet.

Bagved ejendommen er der parkeringsplads til 4 biler. Samt 3 murede og tørre depotrum hvoraf erhvervs lejligheden har de to og det sidste er til boligen.

Ejendommen har fået renoveret facader og taget er renoveret med nyt tagpap og nye tagrender. Hvilket betyder at de løbende udgifter til udvendig vedligeholdelse er minimale de næste mange år. Hele ejendommen fremstår udvendigt som indvendigt vel vedligeholdt.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder, hvilket betyder man kan sælge dem enkeltvis. Der vil formentlig også være mulighed for at konvertere stuelejligheden fra erhverv til bolig hvis det ønskes.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
204.084,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
699,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.454,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
3.000.000,-
Afkast %
5,31 %
Kr./m²
10.274,-

Lokalet

Etage areal
292 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
630 m²

Faciliteter

Altan
Arkivrum
Badeværelse
Toilet
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere