SENEST SET
FAVORITTER

Jørgen Jensens Vej 8A, 4700 Næstved

Investeringsejendom centralt i Næstved!

6.950.000,-
6,78 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301192

Rigtig flot investeringsejendom - velvedligeholdt såvel inde som ude

Ejendommen er oprindeligt opført i år 1954 ved arkitekt Urban Hansen- Reistrup som en af Næstveds første biografer. Den udvendige facade fremstår med gule mursten/gråpudsede facader og med tagmaterialer i hhv. pap og eternittag. Der er pæne velholdte termovinduer og døre overalt i ejendommen. Udvendigt på facaden ses desuden stor overdækning ved indgangspartiet samt flere brandtrapper.

Ejendommen er i dag indrettet til „Byens Fitness“ og er således særligt indrettet hertil med alle moderne faciliteter indenfor fitness og wellness. Ejendommens stueplan består af 3 niveauer og indeholder: Øvre stueplan med reception og loungeområde, toiletter, stort lyst åbent træningslokale samt herrer omklædningsrum med lyse fliser, bruseområde samt mange skabe til omklædning. Mellem stueplan, med stort lyst åbent træningslokale samt aflukket træningslokale midt i det store træningslokale. Nedre stueplan med dame omklædning med lyse fliser, bruseområde samt mange skabe til omklædning. Gulvbelægning i stueplan er som tæppebelægning, vinylgulve og klinker.

Ejendommens 1. sal er opdelt i 3 separate områder og indeholder: 2 store træningslokaler med trægulve. 3 kontorer/behandlerrum + lille toilet med vinylgulve. Stor lys beboelseslejlighed indeholdende: Fordelingsgang, stor stue (med mulighed for etablering af endnu et værelse), stort soveværelse, godt værelse med udgang til altan, rigtig pænt lyst badeværelse med brus samt pænt lyst køkken med spisekrog. Gulvbelægning i lejligheden er parketgulve og tæpper og der er lyse vægge og lofter overalt.

Lejligheden anvendes i dag som en del af fitnesscentret, til bl.a. træning og behandlerrum/samtalerum. Kælderen indeholder bl.a. depotrum (oprindelige omklædningsrum) samt stor fyrrum/teknikrum. Der er 3 interne trappeopgange som alle 3 fremstår i pæn stand, og der er desuden god udsugning rundt om i ejendommen. Bag ejendommen er der stor parkeringsplads med ca. 40 p-pladser. Belægningen er delvist som asfalt, grus og flisebelægning.

Der er således ganske kort afstand til gode indkøbsmuligheder, benzinstation, skole, daginstitution samt den gode tog- og busforbindelse ud fra Næstved Station. For ejendommens lejer er beliggenheden også i top, idet fitnesscentrets brugere nemt kan komme til ejendommen, enten privat eller via offentlig transport, hvor bybussen kører lige til døren. Næstved centrum med det hyggelige torvemiljø på Axeltorv og Hjultorv nås på ca. 5 min. Her finder man mange gode spisesteder/cafeer samt gode indkøbsmuligheder. Næstved storcenter med de mange forskellige indkøbsmuligheder, spisesteder mv. ligger ca. 10 min fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
602.100,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
450,-
Årlige driftsudgifter kr.
120.660,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
90,-
Pris i kr.
6.950.000,-
Afkast %
6,78 %
Kr./m²
5.194,-

Lokalet

Etage areal
1338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2514 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Omklædning
Depotrum
Toilet
Loungeområde
Træningslokale
Parkeringsplads
Parketgulv
Reception
Trægulve
Vinylgulv
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere