SENEST SET
FAVORITTER

Riddergade 8A, 4700 Næstved

Et af byens "hemmelige" byhuse med fantastisk gårdmiljø

5.995.000,-
-0,68 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 22 XX XX Se nummer
E-mail xx@erhvervsmaegler.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH19205

 

I hjertet af centrum, med gågaden, biografen, caféerne og supermarked lige rundt om hjørnet - finder du denne helt unikke byejendom.

Åben smedejernslågen - gå gennem porten - og du befinder dig i et fantastisk gård-miljø med stenbelægning og træer, som kunne lede tankerne hen på en lun sommeraften i Sydeuropa. Fra gården er der direkte nedgang til 40 m² vinkælder med kampstensvægge - ligesom der er adgang til den store liebhaverlejlighed i 3 etager, som også rummer integreret garage - i alt 308 etagemeter.

Livet i den gennemrenoverede lejlighed leves på 1. sal, hvor den store opholdsstue med synlige bjælker, åbent køkken og lille altan mod syd - skaber en unik atmosfære. Her er også soveværelse og toilet/bad på 1. sal. På 2. sal findes møblerbar repos, stort værelse og uudnyttet loftsrum. I stueplan, hvor du ankommer i stor hal med trappe til 1. sal findes desuden toilet og stort disponibelt rum (kan evt. opdeles i to).

Huset mod gade er opdelt i 2 ejerlejligheder - hhv. stueplan og 1. sal. Stueplan skal jvf. lokalplan anvendes til erhverv, medens 1. sal, som p.t. er registreret til erhverv kan ændres til beboelse, hvorefter der kan laves en ca. 100 m² stor lejlighed inkl. det uudnyttede loft. Stueplan i forhuset har 4 kontorer, toilet og køkkenniche. Forhuset fremstår råt og uistandsat, men er nemt at gå til.

Ejendommen er opdelt i 3 ejerlejligheder, hvilket giver køber mulighed for at eje hele ejendommen - eller evt. videresælge én eller flere af lejlighederne hver for sig.

En sjælden udbudt ejendom til køber, som ikke går på kompromis med beliggenheden.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.010,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
91,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
-0,68 %
Kr./m²
13.594,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
441 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
432 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Bjælker
Garage
Toilet
Gård
Køkkenniche
Opholdsstue
Vinkælder
Køkken
Bad
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere