SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 36, 4930 Maribo

Flot investeringsejendom i Maribo

2.895.000,-
7,85 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301847

Fantastisk flot og velvedligeholdt ejendom i hjertet af Maribo

• Rigtig pæn stand såvel inde som ude

• 3 rigtig gode lejemål - alle i flot stand og alle er udlejet

• Meget attraktiv beliggenhed i Maribo centrum

• Ejer vil gerne forblive som erhvervslejer i 3 år endnu – har drevet butikken i næsten 30 år.

• Meget hyggeligt gårdhave med flere terrasser

Ejendommen er en meget klassisk byejendom oprindelig opført i ca. 1827. Facaden er flot gråpudset, det er eternittag og rigtig pæne termoruder. Ejendommen opvarmes via fjernvarme.
Ejendommen er i dag indrettet med 3 lejemål, henholdsvis 1 erhvervslejemål i stueplan og 2 boliglejemål på 1. sal.

Erhvervslejemålet er i dag indrettet til en rigtig flot tøjbutik som ejer selv driver med stor succes og med næsten 30 års drift. Lokalerne fremstår således helt klassisk indrettet med flot større salgslokale med disk og prøverum samt mindre baglokale med lille køkken og toilet. Til erhvervslejemålet er der desuden 2 større baglokaler som bruges som lager for butikkens drift. Der er mulighed for udendørs salg/opstilling, ligesom den charmerende port ligeledes kan anvendes hertil. Fra butikken er der 2 stores salgsvinduer mod Østergade. Der er mulighed for at tilgå butikken dels fra Østergade, men også fra gårdmiljøet.
På 1. sal henholdsvis mod Østergade og mod den hyggelige gårdhave ligger ejendommens 2 boliglejemål på henholdsvis 60 m² og 160 m².
Begge lejligheder fremstår superflotte i stil og stand, og har således begge moderne køkkener og badeværelser samt pæne lyse vægge og nydelige gulve. Begge lejligheder har mulighed for altan på 1. sal og for ejers vedkommende også i haven.
Boliglejemål på 160 m²:
Det store lejemål beboer af ejer selv. Lejligheden kan tilgås både fra trappe i portrummet samt trappe i sidebygning. Lejligheden fremtræder enormt hyggelig og smagfuldt indrettet.
Der er følgende indretning: Depotrum med vaskesøjle og indgang fra trapperum, stort soveværelse med udgang til eget badeværelse med brus, mellemgang/kontor, stor vinkelstue med udgang til solrig og meget hyggelig tagterrasse, flot køkken med lille spiseplads og loft til kip, 2 mindre værelser, endnu et badeværelse med brus og gulvvarme samt entre/trappeopgang.
Lejligheden ville potentielt kunne godt opdeles til 2 lidt mindre lejemål - der ville dog skulle etableres et ekstra køkken.
Boliglejemål på 60 m²:
Lejemålet tilgås via flot trappeopgang med dels terrazzogulv og sortmalet trappe. Lejligheden fremtræder ligeledes enormt hyggelig og smagfuldt indrettet.
Der er følgende indretning: Lille entré, pænt badeværelse med brus, pænt lille køkken med lille spiseplads, hyggelig stue samt soveværelse med udgang til lille solrig altan.
Øvrige udbygninger rummer dels diverse depotrum samt flot ældre skomagerværksted.

Maribo centrum er sammensat af mange ældre bygninger hvoraf flere byhuse som løbende er renoveret.
Tæt ved ejendommen finder man stationen, gågaden er lige ”ved døren” samt Lollands Centret som er absolut nærmeste nabo. Her finder man et bredt udvalg af gode detailbutikker samt gode indkøbsmuligheder indenfor dagligvarer hos bl.a. Netto.
Maribo er begunstiget af at Sydmotorvejen „skærer“ gennem byen om det nye attraktive erhvervsområde, og således er der rigtig gode trafikale forhold for pendlere ud eller ind til Maribo.
Der er således få minutters kørsel til motorvejen og ca. 25 minutters kørsel til Nykøbing Falster og ca. 15 minutters kørsel til Rødby Færge.
Der er offentlige p-pladser få meter fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
348.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
797,-
Årlige driftsudgifter kr.
121.086,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
277,-
Pris i kr.
2.895.000,-
Afkast %
7,85 %
Kr./m²
6.625,-

Lokalet

Etage areal
437 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
571 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Depotrum
Toilet
Gårdhave
Spiseplads
P-plads
Prøverum
Terrazzogulv
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Feb2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere