SENEST SET
FAVORITTER

Nygade 25, 4900 Nakskov

God investeringsejendom i Nakskov

1.995.000,-
10,50 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301748

Velbeliggende investeringsejendom med 3 boliglejemål og 2 erhvervslejemål

• 3 rigtig gode boliglejligheder

• Erhvervsareal på 1. sal kan ombygges til bolig

• Flot og veldrevet tv- og radiobutik i stueplan

• Ejendommen fremstår i rigtig pæn og velvedligeholdt stand

• Ejendommen er beliggende tæt på Nakskovs gågademiljø

Nygade 25 er oprindeligt opført i 1880 og siden om- og tilbygget i 1993.

Ejendommens facade fremstår i præsentabel stand med hvidpudsede facader, rødt tegltag med pæne kviste i zink, samt termovinduer i pæn stand.
Ejendommen består af 3 boliglejemål samt 1 stort erhvervslejemål drevet af ejer selv som moderne Expert tv- og radioforretning. Erhvervslejemålet i stueplan opdeles i 2, og ejer selv forestår udlejning af det pt. tomme lokale. Ny ejer vil desuden kunne konvertere nuværende erhvervslejemålet på 1. sal til bolig. Dette vil kræve istandsættelse og lovliggørelse, men der er ældre køkken og toilet/bad, så alle installationer er klar.
Ejendommen består desuden af 3 gode boliglejemål med følgende overordnede karakteristika og indretning.
Boliglejemål 1.th. er på 98 m² og fremstår i rigtig pæn stand og med følgende indretning: Entré med adgang til lille og pænt badeværelse med brus, spisestue med forbindelse til pænt køkken med spiseplads, værelse, soveværelse samt mindre stue. Pæne trægulve og trælofter
Boliglejemål 2.th. er på 98 m² og fremstår i rigtig pæn stand og med følgende indretning: Entré, badeværelse med brus, spisestue, stort pænt køkken med spiseplads, værelse, soveværelse samt mindre stue.
Boliglejemål 2.tv. er på 132 m² og fremstår i ældre stand og med følgende indretning: Entré, værelse, ældre badeværelse med kar, ældre køkken med spiseplads, spisestue, stue samt værelse og soveværelse. Gulvbelægning er primært tæpper og vinyl samt trælofter.
Erhvervslejemålet er på ialt 488 m² og beliggende i hele stueplan med 230 m², på 1. sal med 132 m² og med udbygninger i baggården på 126 m².
Stueplan er klassisk indrettet til radio- og tv forretning med store og pæne salgslokaler med flot vinduesudstilling i hele ejendommens længde og med tæppebelægning på gulve og listelofter med spots, pænt baglokale med kontor/køkken og mindre lager samt udbygninger i stueplan indrettet til lager, kontor, reparationsområde samt toiletter. 1. sal er i dag primært ældre lagerareal og ville kunne konverteres til bolig. Der er på 1. sal ældre køkken og badeværelse, så installationer med vand og kloak er klar.
Bag ejendommen er der hyggeligt flisebelagt gårdmiljø, og et par mindre udhuse.
Alt forbrug af EL, vand og varme fordeles via forbrugsmålere, og opvarmning sker via fjernvarme.
Ombygning af erhverv til bolig, kræver godkendelse efter gældende regler - EDC erhverv har ikke forespurgt på dette.

Ejendommen er beliggende i Nakskov centrum.
Nakskov, der er Lollands største by, ligger smuk for enden af Nakskov Fjord. Byen har mange hyggelige stræder og gader – heriblandt en af Danmarks ældste gågader.
Ejendommen er beliggende tæt på Nakskovs gågadermiljø. I bymidten af Nakskov finder man et godt og bedt udvalg af butikker, restauranter, pengeinstitutter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode indkøbsmuligheder via de kendte større dagligvarebutikker. Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Louis Nielsen, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl.
Fra ejendommen er der desuden kort afstand til gode indkøbsmuligheder og Nakskov station som ligger blot fem minutters gang fra lejemålet.
Udvikling af området:
Nakskov 2030 planen som er igangsat i 2021, omhandler bl.a. en meget stor forvandling af Axeltorv i Nakskov - og fra Axeltorv er der kun to min gang til Nygade 25.
Fonden der er etableret sammen med Nakskov 2030 giver de lokale ejendomsejere mulighed for at søge tilskud til facaderenovering. Her er tilskuddet fra fonden typisk 2/3-dele, mod at man som ejer selv kommer med 1/3-del.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
320.328,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
446,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.632,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
158,-
Pris i kr.
1.995.000,-
Afkast %
10,50 %
Kr./m²
2.779,-

Lokalet

Etage areal
718 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
564 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdmiljø
Spiseplads
Kviste
Tegltag
Trægulve
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere