SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 20A, 4970 Rødby

Investeringsejendom centralt i Rødby

3.100.000,-
10,20 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301444

Markant investeringsejendom med gode lejemål

• Centralt beliggende byejendom med både bolig- og erhvervslejemål

• Flotte lejemål og alle boliger er udlejet

• Flere lejere har været i ejendommen i en årrække

• Gode parkeringsforhold i gården, hvor der også er 8 garager der kan udlejes

• Udviklingsmuligheder - det lille erhvervslejemål er under renovering af sælger

Ejendommen som er opført i 1910 og væsentligt ombygget/renoveret i 2003 er opført i mursten som er blevet pudset beige. Taget er et rødt tegltag, hvori der er installeret ovenlysvinduer. Det er termo vinduer i hele ejendommen.

Boliglejemålene er der 7 stk. af, og disse er alle af en god størrelse med den mindste, en 2-værelses på 77 m² og den største, en 5-værelses på 194 m².

Lejligheden på 123 m² er indrettet med flotte trægulve i hele lejligheden og med linoleum på lejlighedens 2 badeværelser. Der er 3 værelser samt en god stue og pænt køkken.
Lejligheden på 86 m² indeholder et lyst badeværelse med linoleumsgulv og gipsloft hvor der er isat ovenlysvindue. Lejligheden har et stort soveværelse samt stue og køkken i forlængelse af hinanden.

Til ejendommen er der også et garageanlæg på 8 garager, som hovedsageligt lejes ud til ejendommens beboere. I forbindelse med garageanlægget er der ligeledes et stort befæstet parkeringsareal. Man til går garagerne samt parkeringsarealet via tilkørsel bag ejendommen fra Årbyesvej.

Der er 3 erhvervslejemål i ejendommen, hvoraf pt. det ene er lejet ud til hypnotisør. Lokalet som er dybt og lyst er indrettet med flot trægulv og hvide loftsplader. Med til lejemålet er der 2 pæne toiletter med flotte grå klinker på gulvet, bagerst i lejemålet er der mindre personalerum med tekøkken.

De resterende 2 erhvervslejemål er pt. tomme. Det største erhvervslejemål (tidligere supermarked) på 449 m² og det andet på 133 m². Der pågår aktuelt en mindre istandsættelse af de tomme erhvervslejemål.

Ejendommen er centralt beliggende i Østergade midt i Rødby. Med blot 150 meter til nærmeste offentlige transport og under 6 km ind til Rødby havn station, der giver togforbindelse mod det øvrige Lolland/Falster samt Sydsjælland.

Der er blot få minutters gang til nærmeste indkøbs mulighed og grundet den centrale beliggenhed finder man også butikker lige nedenfor på Østergade.

Den nærmeste folkeskole (Rødby Skole) ligger blot få minutters gang fra ejendommen, og lige ved siden af skolen ligger der institution. Af andre offentlige faciliteter i Rødby som ligger inden for kort afstand kan nævnes: Rødby Svømmehal, Rødby stadion, Rødby kirke.

Området oplever en stigende aktivitet som følge af anlægsarbejdet i Rødby Havn vedrørende Femern Belt forbindelsen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
575.950,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
369,-
Årlige driftsudgifter kr.
259.714,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
167,-
Pris i kr.
3.100.000,-
Afkast %
10,20 %
Kr./m²
1.988,-

Lokalet

Etage areal
1559 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2689 m²

Faciliteter

Badeværelse
Tekøkken
Linoleumsgulv
Ovenlysvindue
Parkeringsareal
Tegltag
Toiletter
Trægulve
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere