SENEST SET
FAVORITTER

Vænget 13, 4400 Kalundborg

Centralt placeret investeringsejendom

8.500.000,-
9,89 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8427

Rummelig og centralt placeret investeringsejendom

Den detaljeorienterede og fornuftige investor bør uden tvivl vende blikket mod Vænget 13 i Kalundborg ? du får nemlig mulighed for at gøre en god handel nu. Her udbydes denne attraktive og rummelige erhvervsejendom på intet mindre end 1417 kvadratmeter.
På adressen venter en gedigen bygning fra 1970, og den præsenterer sig selv flot og velholdt. Der er god synlighed fra gaden, hvilket må siges at være et stort plus, og samtidig er der en stor, veletableret parkeringsplads lige foran bygningen, hvilket kommer både kunder og ansatte til gode. Erhvervsmålet er delvist udlejet, og de resterende kvadratmeter er ideelle til eksempelvis kontor, butik eller klinik ? som også kan udlejes eller benyttes til din egen veletablerede eller nystartede virksomhed. Alle lokalerne er regulære og lysfyldte, og derfor er de naturligvis også møblerbare og anvendelige. Kort sagt: her kan du få det lige præcis, som du ønsker.
Beliggenheden bliver ikke meget bedre end her. Erhvervsmålet har nemlig en god og synlig placering på hjørnet mellem Bredgade og Vænget, og der er ikke andet end 300 meter til Kalundborg Station med busser og tog. Resten af Kalundborgs centrum omkranser ejendommen, og i kort gåafstand venter alt fra velkendte kædeforretninger og specialbutikker til cafeer og restauranter. Havnen og dens færgeforbindelse ligger bare 500 meter væk, og som prikken over i?et er der nem og hurtig adgang til det gode vejnet, der bl.a. fører direkte til motorvejen.
Det her er uden tvivl en ejendom, som skal opleves med egne øjne.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
952.394,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
730,-
Årlige driftsudgifter kr.
105.061,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
81,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
9,89 %
Kr./m²
6.518,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1304 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
819 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere