SENEST SET
FAVORITTER

Dyssevænget 2, 4400 Kalundborg

Projektgrund med mulighed for 16 boliger

2.795.000,-
-2,43 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 17821151I

Projektgrund udstykket i små parceller med mulighed for 16 boliger - en beliggenhed i naturskønt og kuperet område

I den hyggelige landsby Raklev på Røsnæs, lige udenfor Kalundborg, udbydes hermed et projektareal, der er udstykket i 16 matrikler, der således er forberedt til 8 dobbelthuse.

I Raklev finder du god skole og daginstitutioner, et veludviklet foreningsliv samt en god Dagli'Brugsen, mens der kun få km. væk er et varieret udbud af forretninger, caféliv m.v. i Kalundborg.

Området er naturskønt beliggende og meget kuperet, og med Kalundborg Fjord på den ene side og Sejerøbugten på den anden, er der aldrig langt til vandet.

Arealet består af 16 matrikler, hvor der kan opføres tæt/lav bebyggelse, som her specielt er forberedt til 8 dobbelthuse. Ifølge Lokalplanen må der bebygges op til 40% på grundene, og i op til 1½ plan og 8½ meters højde. Bebyggelses facader skal udføres i almindeligt murværk, og tag skal dækkes med teglsten. Til hver bolig skal indregnes 1½ p-plads, heraf min. 1 på selve grunden. Herudover skal etableres et antal fælles p-pladser med min. 1 pr. bolig på fællesvej/vendeplads.

Moms
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grundene, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Der er dog betalt tilslutningsbidrag til vandværk, men rørarbejde med fremføring af vand til de enkelte matrikler skal udføres af køber.

Jordbundsforhold
Køber overtager grundene som de er og forefindes og sælger giver ingen garantier for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grundene.

Køber opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbundene undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
69.213,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
2.795.000,-
Afkast %
-2,43 %
Kr./m²
600,- (grundareal)

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4657 m²

Faciliteter

P-plads
Teglsten

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere