SENEST SET
FAVORITTER

Nyvangsvej 18, 4400 Kalundborg

Nyopført i 2009 - investeringsejendom

28.750.000,-
4,32 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1017684

19 ejerlejligheder sælges samlet

Nyvangshus er nyopført i 2009 i den centrale del af Kalundborg, tæt på centrum - 21 lejligheder i varierende størrelser, henholdsvis 66, 73, 76, 79, 85, 89, 93 og 105 m², hvoraf de 2 taglejligheder er frasolgt til henholdsvis den nærved liggende Nyvangskirke samt en privat investor. Superflot og moderne ejendom opført i blødstrøgne rosa teglsten med tagbelægning i røde tagsten. Vinduespartier og udvendige døre samt håndlister på rækværk er udført i mahogni. Fyldninger i altangangenes rækværk er udført i hærdet glas.

Boligerne er alle opført som ejerlejligheder, og der er i forbindelse med disse etableret overdækkede altaner, tagterrasser, elevator, beboerrum, fælles grønt haveareal samt parkeringspladser og handicaprampe.

Der er i forbindelse med byggeriet lagt stor vægt på handicapvenlige adgangsveje og indretning i øvrigt, ligesom der ved valg af materialer blev lagt vægt på gennemprøvede og allergivenlige/kendte materialer.

Adgangen til ejendommens lejligheder, parkerings- og friarealer sker via en centralt placeret portportal udformet som en forplads - en overgangszone mellem det private og offentlige rum, og med frontspidsen og udsigt mod Nyvangskirken mod vest.

I tilknytning til forpladsen er adgangsvejene, trappe- og elevatortårn, til lejligheder, pulterrum og fælles beboerrum samt handicaprampe placeret, ligeledes er lejlighedernes postkasser placeret i forbindelse med forpladsen. Fra trappe- og elevatortårnet er der adgang til bygningens østvendte altangange, i tilknytning til altangangene, 2 og 3 etage, er to større opholds- og udsigtsbalkoner placeret ca. 25 m².

Fra altangangene er der adgang til de enkelte lejligheder, som for at skabe lyse og brugervenlige lejligheder er bygget med store glaspartier mod de overdækkede vestvendte altaner (10 m²).

De enkelte lejligheder har alle pulterrum - 4-5 m² i etage 0, hvor der ligeledes forefindes et til lejlighederne hørende fælles beboerrum, som ligeledes indeholder toilet og mindre køkkenarrangement.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme og er fuldt udlejet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.447.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
886,-
Årlige driftsudgifter kr.
216.221,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
132,-
Pris i kr.
28.750.000,-
Afkast %
4,32 %
Kr./m²
17.606,-

Lokalet

Etage areal
1633 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1727 m²

Faciliteter

Altan
Glasparti
Toilet
Handicapvenlig
Parkering
Pulterrum
Teglsten

Teknik

Elevator
Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere