SENEST SET
FAVORITTER

Mellemvang 29, 4300 Holbæk

Dagligvarebutik i Holbæk

22.000.000,-
9,64 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8103

Dagligvarebutik i Holbæks velbesøgte erhvervsområde

Velkommen til Mellemvang 29 i Holbæk - og velkommen indenfor til en fremvisning i denne klassiske industriejendom, som råder over 1635 lyse og velholdte kvadratmeter. Mulighederne er mange i dette spændende erhvervsmål, og den centrale beliggenhed er bare prikken over i'et.

Dette erhvervsmål er som skræddersyet til dagligvarebutik og har tidligere fungeret som Kiwi forretning. De 1635 kvadratmeter er gode og regulære, og stilen er gennemgående lys. Det store indgangsparti åbner op til butikslokalet, som har en imponerende størrelse. Derfor kan det nemt indrettes med reolsystemer, kølemontre, frysediske og kassesystemer - hvilket billederne flot illustrerer. Butikken er allerede inddelt i forskellige afdelinger, så det er nemt og overskueligt for handlende, og samtidig er der gode baglokaler. Her er nemlig mange disponible rum, til eksempelvis opbevaring, og dertil kommer et køkken, toilet og teknikrum.
Selvom forretningen nu står tom er der stadig en stabil lejeindtægt de næste 5 år fra Salling Group, der har lejekontrakt i ejendommen.

Beliggenheden er god og central midt i byens livlige knudepunkt, hvor folk har mange forskellige ærinder. Holbæks Bold- og Idrætsforening ligger ved siden af, og her naturligvis mange forskellige erhvervsdrivende på de nærliggende veje. Samtidig er der kun 3 kilometer til Holbæksmotorvejen, og placeringen er således ideel for fx pendleren, der kører af motorvejen og skal handle på vej hjem. Alligevel ligger Mellemvang heller ikke langt fra bymidten, og der er naturligvis også villakvarter ved siden af.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.092.767,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.280,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
37,-
Pris i kr.
22.000.000,-
Afkast %
9,64 %
Kr./m²
13.456,-

Lokalet

Etage areal
1635 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4886 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Køkken

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere