SENEST SET
FAVORITTER

Platanvej 4A, 4300 Holbæk

2-familiesejendom centralt i Holbæk

4.495.000,-
4,49 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 927-JJ01000

 

Den ene villa er med to stuer, som har en flot loftshøjde og et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Tilmed har den ene stue udgang til terrassen. I stuerne kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. I kan glæde jer til en skøn førstesal med et toilet og tre værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Her kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden er to af værelserne sammenhængende.

Den anden villa er en skøn renoveret ejendom, lidt i New York'er stil, hvor stueplan indeholder entré med adgang til åbent køkken-alrum, første sal indeholder 2 gode værelser og i kælderen forefindes badeværelse med brus, bryggers og fyrrum.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket baghave, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Tilmed er græsplænen så nem at vedligeholde, at I fremfor lugearbejde kan læne jer tilbage på den skønne terrasse og nyde livet under åben himmel. Som bonus er der en garage.

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Alt imens sætter havnen og fjorden tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Tilmed finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af blot én kilometer. Endelig får I nem adgang til Holbæk Station og motorvejen, så pendlerne får ideelle forhold.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
263.472,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.136,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.149,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
281,-
Pris i kr.
4.495.000,-
Afkast %
4,49 %
Kr./m²
19.375,-

Lokalet

Etage areal
232 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
387 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Skråvægge
Terrasse
Hobbyrum
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere