SENEST SET
FAVORITTER

Munkholmvej 107, 4300 Holbæk

Synlig detailejendom beliggende i Holbæk

6.500.000,-
6,75 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600223

Fuldt udlejet til Uno-X og bilforhandleren YK-biler. Stort befæstet udenomsareal med mange parkeringspladser. God synlighed.

På Munkholmvej 107, finder I denne centrale og synlige investeringsejendom med et samlet grundareal på 1.753 m². Ejendommen har en strategisk beliggenhed ved en travl indfaldsvej i nærheden af det centrale Holbæk, hvor der er en konstant strøm af lokale beboere og besøgende.

Munkholmvej 107 er opført i 1958, men senere ombygget i 1971, og består af et samlet bebygget areal på 220 m². Det samlede etageareal er på 212 m², og ejendommen indeholder samlet 2 erhvervsenheder, som er udlejet til 2 solide lejere, hhv. tankstationen Uno-X og bilforhandleren YK-biler. Uno-X har været lejer siden 2009, og YK-biler har været lejer siden 2022.

Ejendommen er indrettet med et stort, indbydende butiksareal, et disponibelt rum og en funktionel vaskehal. Butiksarealet har store facadevinduer, som sikrer god belysning og eksponering. Fra butiksarealet er der direkte adgang til et disponibelt rum, som på nuværende tidspunkt anvendes til lager, og en gang/baglokale med adgang til toiletfaciliteter. Ude foran butikken er der desuden plads til udstilling af varer. Butikken anvendes af og udlejes til bilforhandleren YK-biler. Vaskehallen, som er placeret i forlængelse af butikken, har højt til loftet og har to større elektriske porte installeret i hver ende, som begge har en loftshøjde på 3,05 m. Vaskehallen og et mindre teknikum samt benzinstanderne foran butikken drives af og udlejes til Uno-X.

Ejendommen er omringet af et stort, befæstet udenomsareal med adskillige parkeringspladser til rådighed for kunderne, såvel som medarbejderne. Ligeledes findes flere benzinpumper og dieselstationer, som kan avendes af både privatbiler og tung trafik, og er nemme at komme til og godt oplyste, selv om natten.

Ejendommen er således en god investeringsmulighed med to solide lejere.

Der er registreret forurening V1 og V2 på grunden.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
480.816,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.794,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.194,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
165,-
Pris i kr.
6.500.000,-
Afkast %
6,75 %
Kr./m²
24.254,-

Lokalet

Etage areal
268 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1753 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Port
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere