SENEST SET
FAVORITTER

Dyrehavevej 18A, 4340 Tølløse

Historik InvisteringsejendomTølløse Avlsgård

4.800.000,-
-1,39 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7733 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 901ER276

 

Bygningerne/Grundene Dyrehavevej 18 & 20:


Ekstraordinær mulighed for opkøbe disse historiske gårdlænger og gøre dem til unikke udlejningsejendomme i de smukkeste omgivelser. Bygningerne har tidligere fungeret som avlsgård til Tølløse slot, som i dag er fungere som en populær efterskole.

Bygningerne ved siden af er allerede ombyggede gårdlænger. De fungere allerede i dag som udlejningsejendomme, hvor der er ca. 30 stk. som er fuldt udlejede.

Der er mulighed for at opfører 30-35 boliger.

Kommunen har i 2018 givet principtilladelse til et projekt på 45 nye boliger, som omhandler ombygning af bygning 1 og 2 fra staldbygning til beboelse, samt nedrivning af bygning 3 (Kampstensbygning). Udover de nye boliger i bygning 1 og 2, så kan der opføres nye rækkkehuse i 1 ½ plan, hvor bygning 3 og 4 står nævnt. se skitse med situationsplan.

Bygning 1 og 2 er bevaringsværdige, men kommunen er positive overfor at dispensere for en evt. nedrivning.

Bygning 4 er en genopførsel af en ny bygning til boligformål, med en bygningstypologi svarende til en tidligere eksisterende bygning som er gået til grunde. Bygning skal opføres i træ med saddeltag.

De årlige lejeindtægter er estimeret til 4.320.000kr. Driftsudgifterne 448.368kr. Nettolejen estimers derfor til 3.871.632kr årligt.


Tølløse:

Tølløse er en attraktiv by der med sine 4500 indbyggere er en af de større byer i Holbæk kommune. Byen har stigende befolkningstilvækst.

Der tilbydes gode indkøbs muligheder med nye dagligvarer forretninger, et rigt skoleudbud med en stor folkeskole, to traditionsrige privatskoler og 2 efterskoler. De har eget kulturhus med koncerter, foredrag, teater, samt de har en idrætshal.

Tølløse har et varieret udbud af boliger. Her er mange parcelhuse, men også private og almene lejeboliger. Er du pendler, kan du være i København på 45 minutter både med tog og bil, da der kun er 5km til motorvejen.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
67.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
38,-
Pris i kr.
4.800.000,-
Afkast %
-1,39 %
Kr./m²
2.724,-

Lokalet

Etage areal
1762 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9262 m²

Faciliteter

Saddeltag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere