SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 2, 4800 Nykøbing F

Flot investeringsejendom på torvet

7.800.000,-
6,02 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300876

Flot torve ejendom i Nyk. F, med butikslejemål og fire meget flotte lejligheder

Flot torve ejendom i Nyk. F, med butikslejemål og fire meget flotte lejligheder (to nyopført i 2016)

Flot torveejendom i Nyk. F, med butikslejemål, restaurant og fire meget flotte lejligheder. To af lejlighederne er nyopført i 2016/2017 og har den skønneste udsigt over torvet i Nykøbing F.

Ejendommen er en del af de smukke torveejendomme i Nyk. F, og er opført i marmor, mod torvet - og i pudsede sten i gården bag ejendommen.
Der er nye vinduer overalt i ejendommen, nyere tag på den forreste del mod torvet, samt nye baderum, køkkener mv. i alle lejlighederne. De to tidligere lejligheder er også moderniseret, så de står tidssvarende og moderne som rigtig gode bylejligheder.

Alle lejlighederne har gode store rum, nye køkkener, moderne badeværelser og flotte gulve, vægge, lofter og vinduer. Der er gjort rigtig meget ud af den indvendige finish i lejlighederne, for at skabe attraktive bylejligheder.

Lejlighederne ligger i ejerforeningen Torvet 2, som har samme ejer og de kan derfor frasælges hver for sig, hvilket vurderes til at være rigtig interessant for ny køber (ved fraflytning af nuværende lejere).

Lejlighederne mod Torvet, har store lyse stuer, lyse rum både mod gården og torvet samt nye køkken-/alrum. Begge lejligheder i gården er spændende indrettet med store åbne køkkener mod stuen. Begge har en god ro, da der ikke er gennemgang via gården til Torvet.

I butikken, der ligger i højt kælderniveau, ligger i dag Nyk. F's største slik- og isbutik. Denne har ligget i ejendommen i siden 2012. I den høje stue ligger en meget populær Sushi-restaurant, med plads til 80 spisende gæster.
Såvel butikken som restauranten har udeservering, og nyder godt af det pulserende liv på Torvet i Nyk.F - hvor der er samlet rigtig mange spisesteder, cafeer mv.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
587.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
656,-
Årlige driftsudgifter kr.
116.129,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
130,-
Pris i kr.
7.800.000,-
Afkast %
6,02 %
Kr./m²
8.705,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
896 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
371 m²

Faciliteter

Baderum
Udsigt
Køkken

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Okt2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere