SENEST SET
FAVORITTER

Væggerløsevej 2, 4873 Væggerløse

Ejendom med udsigt til Guldborgsund

1.900.000,-
8,97 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301754

Meget velvedligeholdt investeringsejendom med virkelig god beliggenhed og vandudsigt

• Ejendommen fremstår meget velvedligeholdt såvel inde som ude

• Lige ud til meget trafikeret vej og med vandudsigt til Guldborgsund

• Ejendommen opvarmes via fjernvarme

• Ejendommen kan anvendes som hel eller delvis investeringsejendom

• 47 m² erhverv (jfr. BBR) pt. udlejet til pizzeria og 194 m² (jfr. BBR) bolig pt. ledig for ny ejer

Denne særdeles velbeliggende ejendom kan erhverves af ny ejer enten som en klassisk udlejningsejendom, eller hvor ny ejer kan bebo beboelsesdelen selv og udleje erhvervsdelen som en god supplerende indtjening (kr. 120.000 pr. år).

Ejendommen er på i alt 241 m² fordelt med hhv. 194 m² bolig og 47 m² erhverv. Facaden er med røde fuldmurede mursten samt røde tagsten. Der er termoruder overalt. Grunden er flisebelagt over alt og benyttes dels som indkørsel samt til udeservering for pizzeriaet.
Ejendommens stand såvel inde som ude er i top, og der er ikke overladt noget til tilfældighederne. Den gode garage er til ny ejers disposition.

Beboelsesdelen indeholder: Entré med klinkegulv, nydeligt køkken med klinkegulv, hvide elementer, nyere hvidevarer og lille spiseplads, bryggers med klinkegulv, depot, nydeligt badeværelse, stort værelse og to yderligere værelser med trægulve, hvoraf der er udgang til en lille terrasse fra det ene.

1. sal: Stor og lys stue med loft til kip og ovenlysvinduer samt udgang til nyrenoveret terrasse med fantastisk udsigt over markerne og helt til vandet/Guldborgsund. Møblementet i boligdelen kan medfølge efter nærmere aftale, dog er personlige effekter undtaget.

Erhvervsdelen er indrettet til pizzeria, og er 100% separeret fra boligen i den forstand at lejemålet er opdelt med egen indgang og uden indkig fra den private beboelse, så man er ikke generet af gæster og personale. Lejemålet har følgende indretning: Hyggelig spiseafdeling, veletableret køkken, baglokale, lager samt gæstetoilet. På 1. sal råder lejer desuden over et opholdsrum/værelse og et badeværelse. Pizzeriaet har i sommerhalvåret desuden udendørs servering på dele af det flisebelagte areal foran ejendommen. Huslejen for erhvervsdelen er 120.000 kr. pr. år. ekskl. forbrug.

Flexbolig status kan forventeligt opnås ved konkret ansøgning til kommunen.

I Væggerløse har man adgang til skole, bibliotek, sportshal samt lokale indkøbsmuligheder i Brugsen.

Langs Marielysts smukke, hvide sandstrand og vilde klitter som ligger blot 3 km væk, er der gode bademuligheder, både for sommer og vinterbadere. Dagen ved stranden kan bruges med ren afslapning i solen, sjove spil, og ikke mindst på at bygge et smukt sandslot. Da vandet er lavt og roligt, kan familiens mindste, nemt og uden bekymring, pjaske rundt i vandkanten om sommeren.

Stranden ved Marielyst er året rundt et dejligt sted at tilbringe dagen. På diget, der strækker sig langs klitterne og stranden, er der gode muligheder for dejlige gå- eller cykelture. Langs diget er der opsat flere bænke, som giver god anledning til at sætte sig og nyde udsigten ud over det glitrende blå vand. Ikke langt fra stranden ligger centrum af feriebyen, hvor familien kan dyste i minigolf efter en hyggelig dag ved stranden. På torvet i Marielyst er der et stort udvalg af isbutikker, restauranter, cafeer og butikker.

Nykøbing Falster er hovedstaden på Falster, og rummer et væld af gode indkøbsmuligheder, spisemuligheder ligesom der er gode bus- og togforbindelser til såvel lokale og regionale byer indenfor 1 god time. København nås på ca. 1½ time.

Motorvejen nås på ca. 25 minutter i bil.

Forslag til anvendelse

Pizzeria

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
216.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
896,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.588,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
235,-
Pris i kr.
1.900.000,-
Afkast %
8,97 %
Kr./m²
7.884,-

Lokalet

Etage areal
241 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
582 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Garage
Gæstetoilet
Spisemulighed
Minigolf
Opholdsrum
Terrasse
Trægulve
Køkken
Lager

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere