SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 4A, 4690 Haslev

Ejendom centralt i Haslev

3.575.000,-
6,34 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301336

Fuldt udlejet investeringsejendom i Haslev midtby med to boliglejemål og 1 erhvervslejemål

• Central beliggenhed i Haslev

• Fuld udlejet

• Stabil erhvervslejer som har været lejer siden 2005

• Pæn og velholdt ejendom

• Rolig baggård med p-muligheder

Ejendommens har et grundareal på 531 m² og består af 3 bygninger: bygning 1 ud mod Vestergade som er sammenbygget med bygning 2 i baggård samt fritliggende mindre udhus.

Ejendommen er opført i 1910, men er i ca. 2013 istandsat bl.a. ved ombygning og sammenlægning af boliger således at der mod tidligere i alt 4 boligenheder nu er 2 på hhv. 1. og 2. sal.

Stuetagen mod Vestergade og i størstedelen af bygning ind mod baggård er indrettet til erhvervslejemål.

Bagest i baggårdshuset er der garage og 3 opbevaringsrum, hvoraf lejerne i boligerne råder over hver et og ejer benytter et til viceværtfunktion. Erhvervslejemålet råder desuden over udhus på 15 m².
De 2 boliger er på hver 146 m² og erhvervslejemålet på 220 m² inkl. udhus fordeler sig på forhus med 120 m², baghus 86 m² og udhus 14 m².

Der er målere til vand og varme på alle lejemål og der udarbejdes vand og varmeregnskab (Ista). Varme aflæses automatisk, mens udlejer aflæser vandmålere.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Udlejer står aktuelt selv for udvendig renholdelse (herunder vinterforanstaltninger), mens lejerne er pålagt trappevask.

Der er 4 p-pladser + 1 garage.

Ejendommen er opført i røde teglsten. Mod Vestergade er facaden delvist pudset, mens baghuset har delvis træbeklædning. Taget på ejendommen mod Vestergade er udført som mansardtag med skiffer, mens baghuset har bølgeeternittag (fibercement herunder asbest) med ensidig hældning.

Standen på ejendommen er overordnet set rigtig god og bærer præg af, at den løbende er blevet pænt vedligeholdt. Lejer i erhvervslejemålet har selv ofret en del på indretning af flot køkken. Lejlighederne - som begge er store og rummelige - er istandsat omkring 2013 og har pæne køkkener og toilet/bad forhold. De fleste vinduer er af nyere dato (ca. 2006). Hyggelig baggård med gode p-forhold og hyggekrog.

Ud mod Vestergade må der i stueplan ikke indrettes bolig iht. gældende planforhold.

Haslev har med sin placering tæt på motorvej og med en beliggenhed mellem Køge, Ringsted og Næstved, en stigende efterspørgsel på gode, centrale investeringsejendomme. I bil er der kort afstand til motorvejen med god forbindelse ind mod København, som nås på ca. 45 min. Køge, med rigtige gode s-togforbindelser, nås på ca. 10 min. kørsel og herfra er der ca. 35 min. transport mod København, med 10 min. drift i begge retninger. Rejsetiden forventes at blive cirka 38 minutter mellem Haslev og København når elektrificering af jernbanen tages i brug om nogle år og der etableres direkte togforbindelse.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
304.848,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
610,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.130,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
156,-
Pris i kr.
3.575.000,-
Afkast %
6,34 %
Kr./m²
7.150,-

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
531 m²

Faciliteter

Bad
Baggård
Garage
Toilet
Opbevaringsrum
P-plads
Teglsten
Viceværtfunktion
Køkken

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere