SENEST SET
FAVORITTER

Kirketorvet 2, 4640 Faxe

Historisk ejendom udbydes til salg

6.000.000,-
7,48 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 384

Stor lejereserve ved fraflytning

Det er en kæmpe fornøjelse af få lov til at sælge denne historiske bygning. Bygningen blev opført i 1902. Tårnene blev tilført bygningen samme år af konditor J. C. Hansen. Rønholt stammer fra J. C. Hansens barndomshjem i Atterup som hed det samme. Da han overtog ejendommen blev den døbt Rønholt.

Ejendommen ligger centralt i Faxe. Ejendommen består af 6 boliglejemål samt 4 erhvervslejemål i 2 plan. m2 fordeler sig på 476m2 bolig og 409 m2 erhverv. Bygninger ligger på en 582 kvm. grund.

Loftsrum er isoleret med 300 mm mineraluld. Skråvægge er isoleret med 100 mm mineraluld. Det flade tag er isoleret med 200 mm mineraluld. Ydervægge er udført som 35 cm hulmur. Vægge består udvendigt og indvendigt af tegl. Hulrummet er efterisoleret med mineraluldsgranulat. Vægge består udvendigt og indvendigt af tegl med 75 mm hulrum. Hulrummet er efterisoleret med mineraluldsgranulat. Faste vinduer med et fag. Vinduerne er monteret med tolags termorude med kold kant. Terrændæk er udført af beton med slidlagsgulv. Gulvet er isoleret med 100 mm leca under betonen. Der er naturlig ventilation i hele bygningen. Bygningen er normal tæt, dakonstruktionssamlinger og fuger ved vindues- og døråbninger, samt tætningslister ivinduer og udvendige døre fremstår i god stand. Bygningen opvarmes med fjernvarme. Den primære opvarmning af ejendommen sker via radiatorer i opvarmede rum. Der er monteret termostatiske reguleringsventiler på radiatorer til regulering af korrekt rumtemperatur. Varmt brugsvand produceres i 400 l varmtvandsbeholder, isoleret med 50 mm isolering.

Efter at have gennemgået lejekontrakterne, vurderes det at der ved fraflytning af en del af lejemålene er en stor lejereserve. Ingen af lejemålene, hverken bolig eller erhverv er istandsat.

Vi glæder os til at vise dig den meget smukke ejendom.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
590.985,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
668,-
Årlige driftsudgifter kr.
145.605,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
165,-
Pris i kr.
6.000.000,-
Afkast %
7,48 %
Kr./m²
6.780,-

Lokalet

Etage areal
885 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
582 m²

Faciliteter

Skråvægge

Teknik

Fjernvarme
Fax
Radiatorer
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere