SENEST SET
FAVORITTER

Industriparken 11-13, 4640 Faxe

Portefølgesalg med 2 ejendomme

20.500.000,-
6,09 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007145

Fuldt udlejet ejendomme med international lejer med binding i op til 10 år. Startafkast 6 % og lave driftsudgifter.

Industriparken 11-13
Ejendommen har et samlet grundareal på 12.149 m² og en bygningsmasse på 2.541 m², der er fordelt på 6 bygninger. Ejendommen har tidligere været 2 matrikler, hvorfor der er 2 indkørsler. Den ene indkørsel er i dag registreret som offentlig vej.

Evidensia benytter ejendommen som dyrehospital, og har faciliteter der giver mulighed for at håndterer store dyr, som bl.a. heste. Ejendommen har en lang række specielindretninger såsom røntgenrum, operationsstuer, ridebane, konsultationsrum, kran til at løfte tunge dyr. Evidensia ønsker at blive i ejendommen og der foreligger en lejekontrakt med en international lejer med en binding i op til 10 år.

Bygning 1 og 2 er sammenhængende. Bygning 1 er på 411 m² og bruges som konsultationsrum, operationsstuer, røntgenrum m.v. Bygning 2 anvendes som butik/kontor og har et areal på 164 m².
Bygning 3 er et udhus på 27 m². Bygning 4 er på 182 m² og anvendes til kontorarbejdspladser, mødelokale, bad/omklædning, toilet samt en frokoststue. Bygning 5 er på 63 m² og er ikke opvarmet.
Bygning 6 er på 1.721 m² og er den nyeste bygning på ejendommen. Bygningen er en moderne højloftet hal, som i dag anvendes som ridehal. Den rummer yderligere konsultationsrum og operationsstuer til større dyr. Der er indrettet en mindre kundeafdeling med toilet og venterum.

Der er på ejendommen god plads til parkering. Ejendommen har stor synlighed og fremstår i yderst god stand.

Industriparken 11-13 er beliggende i et mindre erhvervsområde nordvest fra Faxe centrum. Erhvervsområdet huser forskellige erhvervdrivende, herunder et byggemarked, møbelforretning, autoværksted, låsesmed m.v.


Kværnvej 8
Ejendommen har et samlet grundareal på 4.547 m² fordelt på 2 bygninger, der er sammenhængende, med et areal på 349 m².

Evidensia benytter ejendommen som dyreklinik/butik med behandling af mindre dyr. Der er en række specialindretninger på ejendommen, som bruges i driften af dyreklinikken. Evidensia ønsker at blive i ejendommen og der foreligger en lejekontrakt med en international lejer med en binding i op til 10 år.

Bygningen er indrettet med butiksafsnit, køkken, kontorer, toiletter, mødelokaler, konsultationsrum, røntgenrum og operationsstuer.

Ejendommen har gode parkeringsforhold og et større grønt areal, som kan benyttes til luftning mv. af klinikkens klienter.

Kværnvej 8 er beliggende i et veletableret erhvervsområde nordvest fra Vordingborg centrum. Erhvervsområdet huser både større og mindre erhvervdrivende, herunder bilforhandlere, byggemarkeder, møbelforretninger, håndværkere m.v.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.479.900,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
512,-
Årlige driftsudgifter kr.
254.562,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
88,-
Pris i kr.
20.500.000,-
Afkast %
6,09 %
Kr./m²
7.093,-

Lokalet

Etage areal
2890 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
16696 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Mødelokale
Parkering
Køkken
Kontor

Teknik

Fax

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere