SENEST SET
FAVORITTER

Engumvej 2A, 7120 Vejle Øst

Flot boligudlejningsejendom

2.295.000,-
6,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302131

Flot boligudlejningsejendom med 2 lejemål i Engum

I den lille landsby Engum ligger denne charmerende villa fra 1920'erne. Boligen er registreret og indrettet som flerfamiliehus, hvilket giver dig som køber mulighed for at bo der to familier eller bruge ejendommen til udlejning. Boligen er beliggende kun få minutters kørsel fra Bredballe Centeret, hvor du finder både indkøb, fitnesscenter, små spisesteder og meget mere. Derudover er kort afstand til Vejle og motorvejskørsel.
Engum er en hyggelig by med vuggestue, SFO og skole op til 6. klassetrin og gode muligheder for at dyrke sport, herunder fodbold på højt niveau med fokus på trivsel.
Ejendommen fremstår vedligeholdt og er i dag inddelt i to boligdele på henholdsvis 152m² og 118m² med separat indgang. Der er mulighed for at parkere bilerne i gården. Til ejendommen hører også kælder med tre disponible rum.
Boligdelen på 152m² fordeler sig på 2 plan og indeholder: I stueplan entré, badeværelse, rummelig stue og gang med trappe til første salen. Her finder du 3 store værelse, dejligt køkken-/alrum, stue og boligens andet badeværelse.
Den anden boligdel er i ét plan og indeholder: Entré med adgang til lyst køkken, 3 store værelser, en stue og et dejligt badeværelse.
Begge boligdele er indflytningsklare og er lige til at rykke ind i, så hvis du kan se muligheder i at bo to familier sammen eller ønsker en ejendom til udlejning, så kan det være at Engumvej 2A er det rigtige for dig.
Ejendommen overtages tom for lejere.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
190.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
707,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.737,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
184,-
Pris i kr.
2.295.000,-
Afkast %
6,28 %
Kr./m²
8.500,-

Lokalet

Etage areal
270 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
645 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere