SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 1, 6040 Egtved

Fuldt udlejet investerings ejendom sælges!

3.500.000,-
7,57 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@klherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Østergade 1

Blandet investerings ejendom centralt beliggende i Egtved og i Trekantområdet.

Denne fuldt udlejede investeringsejendom er centralt beliggende i Egtved og i trekantområdet. Herfra er der ca. 20 km til andre større byer i området, Vejle, Kolding, Vejen og Billund. Byen har knap 2.500 indbyggere.

Ejendommen er en tidligere bankbygning (Danske Bank) og er opført som et solidt byggeri, med mange fine detaljer så som murede støttemure, forsats mur og overdækning. Ejendommen er løbende vedligeholdt og har i sælgers tid fået indrettet 2 boliglejemål i det, der tidligere var en tandlægeklinik. Der er mulighed for at indrette yderligere boliger i ejendommen i stedet for erhverv, hvis dette ønskes. Vi har indretningsforslag liggende, som kan rekvireres.

Stueetagen indeholder et erhvervslejemål på 380 kvm, udlejet til Egtvedloppen som er en genbrugsbutik under Egtved Idrætsforening. Lejemålet er indrettet med et stort åbent salgslokale, herfra er der adgang til 2 kontorer og tidligere bankboks. Både boks og kontorer bruges idag som butik. Via en gang er der adgang til 2 toiletter, køkken, teknik rum, frokost rum (butik) og bagindgang (lager). Herudover har Danske Bank lejet et lille areal til deres pengeautomat.

Ejendommens 1. sal er med niveau fri adgang, da der er adgang fra indkørslen, som leder op lige ud for 1. sal. Advokatkontoret ligger først for og har et overdækket areal på ca. 16 kvm ved indgangen til kontoret. Lejemålet er på 108 kvm og er indrettet med reception. Herfra er der adgang til 4 kontorer samt tekøkken og et toilet.
I fortsættelse af advokatkontoret kommer du til de 2 boliglejemål på henholdsvis 86 kvm og 79 kvm, begge etableret i 2014.

I 2016 er der lagt nyt tagpap over boligerne og det resterende tag blev efterset og repareret.

Lejlighederne er i rigtig pæn stand og godt indrettet. De har terrasser, som er henholdsvis syd- og sydøst vendt. Herudover er der god udendoms plads foran hoveddørene til cykler, terrasseborde m.v.

Der er tale om en 3-værelseslejlighed og en 2-værelses lejlighed. Førstnævnte har været udlejet til samme lejer siden etablering.

Ejendommens parkeringsplads foran bygningen tilhører ejendommen. som har brugsret til 5 parkeringspladser. Der er tinglyst en ret til offentlig parkering samt torvedage. Kommunen har til gengæld forpligtet sig til løbende at renholde parkeringspladsens belægning, blomsterbede og pladsbelysning. Kommunen er ligeledes ansvarlig for snerydning og glatførebekæmpelse,
iøvrigt på samme vilkår som Kommunens øvrige parkeringspladser. Belysning på Centertorvet er tilsluttet den offentlige gadebelysning.

En solid og fuldt udlejet investeringsejendom med projektmuligheder, som vi gerne fremviser efter aftale.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
348.996,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
534,-
Årlige driftsudgifter kr.
88.104,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
135,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
7,57 %
Kr./m²
5.360,-

Lokalet

Etage areal
653 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1587 m²

Faciliteter

Toilet
Frokost
Tekøkken
Parkering
Reception
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere